Xiaomi şirketinden katlanabilir telefonuyla alakalı yeni karar

Samsung ile birlikte Huawei şirketi geçtiğimiz ay katlanabilir  özelliğe sahip akıllı telefonlarınının tanıtımını yaptılar.

Xiaomi şirketinden katlanabilir telefonuyla alakalı yeni karar


Samsung ile birlikte Huawei şirketi geçtiğimiz ay katlanabilir  özelliğe sahip akıllı telefonlarınının tanıtımını yaptılar. Her 2 tanesi de değişik bir tasarıma sahip durumdalar fakat ortak bir noktaları bulunuyor; yüksek seviyedeki fiyat. Samsung şirketinin Galaxy Fold  modeli 1.980 dolar tutarındayken Huawei şirketinin Mate X modeli de 2.600 dolar seviyelerinde. Bu fiyat etiketleri ise onları lüks bir ürün durumuna getiriyor fakat Xiaomi şirketinin sayesinde, bunun  çok daha anlaşılır fiyatlara inmiş olduğunu da söyleyebiliriz; söz ettiğimiz fiyat  ise sadece 999 dolar tutarında.

iGyaan'ın yayınlamış olduğu bir rapora bakılırsa, Xiaomi şirketinin şu an içerisinde Mi Fold modeli ve Mi Flex modeli şeklinde isimlendirilen katlanabilir  özelliğe sahip akıllı telefonu Amerika Birleşik Devletleri'nde 999 dolar tutarından, Avrupa'da ise  999 euro tutarındaki bir fiyat etiketine sahip olarak karşımıza çıkacak. Firma, telefonu ise  Nisan ila Haziran aylarının arasında tanıtma konusunda plan yapıyor. Telefon ise, ilk önce Çin içerisinde piyasaya çıkartılacak ve sonrasında küresel pazarlarda farklı lansmanlar gerçekleştirilecek.

Rapor öte yandan, Mi Fold / Flex modelinin Galaxy Fold modelinin nerdeyse yarısına mal olacağını zira Xiaomi şirketinin gereksinimlerine bakılarak Visionox Technology şirketi tarafından üretimi gerçekleştirilen OLED ekranları kullanacak olduğunu ifade etti. Bunların  ise Galaxy Fold modeli ve Mate X modelinde yer alan OLED panelleri kadar iyi  bir durumda olup olmayacağı da tam olarak kesin değil.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.