Xiaomi şirketinden mini fotoğraf yazıcısı duyurusu geldi

Xiaomi şirketi, önceki gün gerçekleştirmiş olduğu lansman etkinliği kapsamında portatif fotoğraf yazıcılarından Mijia'yı da duyurmuş oldu.

Xiaomi şirketinden mini fotoğraf yazıcısı duyurusu geldi


Xiaomi şirketi, önceki gün gerçekleştirmiş olduğu lansman etkinliği kapsamında portatif fotoğraf yazıcılarından Mijia'yı da duyurmuş oldu.

Önceki gün gerçekleşmiş olan Redmi Note 7 lansmanı kapsamında Xiaomi şirketi, sözünü vermiş olduğu farklı bir ürünü de duyurmuş oldu. Xiaomi'nin Mijia isimli fotoğraf yazıcısı, 499 yuan tutarındaki (73 dolar tutarına) fiyat etiketi ile tanıtıldı. Yazıcının ise 19 Aralık tarihi içerisinde çıkması konusunda beklenti vardı fakat görünüşe bakılırsa Xiaomi şirketi ekstra fikirlere sahip bir durumda olduğundan dolayı cihazın tanıtılması beklenmekte olan tarihi de geçmiş oldu.

Fotoğraf yazıcısı ayrıca taşınabilir bir boyut ile gelmekte ve maksimum 15,24 santimetre (6 inç boyutunda) boyutuna sahip bir fotoğraf çıkartabilmekte. 300 x 300 dpi değeri bulunan bu yazıcı, zengin durumdaki renk seviyeleri ve de  geniş renk gamını üzerinde barındırmakta. Xiaomi  şirketinin Mijia isimli fotoğraf yazıcısı, fotoğraf yazdırma işlemindeki son adımında fotoğraflara renksiz durumda transparan koruyucusuna sahip bir film çekip parmak izi bırakmamakta olan ve renk geçirmeyen özel bir fotoğraf ortaya koymuş oluyor. Cihaz aynı zaman içerisinde devamlı olarak fotoğraf yazdırabilmekte.

Yazıcı ayrıca, Mijia App ile birlikte WeChat destekli bir şekilde gelmekte. Cihaz aynı zaman içerisinde kablosuz bilgisayar çıktısı da alabilme özelliğine sahip. Akıllı yazıcı bütün bunlara ilave bir şekilde fotoğraflarınızı yazıcı sizin yanınızda bulunmasa bile arkadaşlarınız veyahut aile bireylerinizle paylaşabilmenize de bir imkan sağlamakta.

Şu anda cihazın çıkış tarihi ile alakalı bir bilgi ise bulunmamakta.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.