Xiaomi şirketinden MIUI beta sürümüyle alakalı sonlandırma kararı

Çin asıllı teknoloji devinin uzun bir süreden beri üstünde çalışmakta olduğu MIUI ismine sahip arayüzünün beta sürümü, yazılım içerisinde yapılmış olan iyileştirmelerin yanı sıra yeniliklerin de son kullanıcının kullanmakta olduğu stabil sürüme aktarılmadan öncesinde beta kullanıcılarının yardımları ile birlikte denenmesini sağlamaktaydı.

Xiaomi şirketinden MIUI beta sürümüyle alakalı sonlandırma kararı


Çin asıllı teknoloji devinin uzun bir süreden beri üstünde çalışmakta olduğu MIUI ismine sahip arayüzünün beta sürümü, yazılım içerisinde yapılmış olan iyileştirmelerin yanı sıra yeniliklerin de son kullanıcının kullanmakta olduğu stabil sürüme aktarılmadan öncesinde beta kullanıcılarının yardımları ile birlikte denenmesini sağlamaktaydı. Sonrasında ise Xiaomi şirketi, çok fazla kullanışlı bir durumda olan beta test programını sona erdirme konusunda bir karar aldı.

Sadece Asya değil Avrupa pazarı içerisinde de artık söz sahibi olmaya başlamış olan Xiaomi şirketinin atmış bulunduğu bu adımla beraber stabil  hale gelen MIUI sürümlerine odaklanmayı istemekte olduğu düşünülmekte. Bunun doğrultusunda ise Çinli firma, MIUI  arayüz güncellemelerini kendi içinde hatalardan tamamen temizledikten sonra daha da hızlı bir biçimde son kullanıcının cihazlarına sunmuş olacak.

Xiaomi şirketinin  Topluluk Forumu içerisinde duyurusu yapılmış olan MIUI Global Beta sürecinin sona erdirilmesi, 1 Temmuz tarihi itibariyle geçerli bir durumda olacak. Yapılmış olan duyurunun ayrıca giriş seviyesinde yer alan Redmi cihazların MIUI beta sürecinden çıkartılmasının hemen sonrasından gelmesi ile birlikte Xiaomi şirketinin MIUI isimli yeni arayüzünü bir tane işletim sistemine daha fazla benzetmeyi istemekte olduğuna da işaret etmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.