Xiaomi şirketinin Pocophone F1 modeline yeni güncellemeler

Xiaomi şirketinin altındaki bir marka şeklinde yaşamına devam eden Pococphone şirketinin başarısı dilden dile dolaşmayı sürdürmekte.

Xiaomi şirketinin Pocophone F1 modeline yeni güncellemeler


Xiaomi şirketinin altındaki bir marka şeklinde yaşamına devam eden Pococphone şirketinin başarısı dilden dile dolaşmayı sürdürmekte. Özellikle de uygun fiyata sahip amiral gemisi Pocophone F1 modeliyle beraber dikkatli üstüne çekmeyi başaran firma, söz konusu amiral gemisi modeliyle alakalı fazlasıyla önemli 3 tane güncellemenin yayınlanacak olduğunu Pocophone Hindistan üstünden resmi bir şekilde duyurdu.

Pocophone şirketinin Hindistan Genel Müdürü  görevinde bulunan Manmohan Chandolu'nun söylediklerine bakılırsa Pocophone F1 modeli, gelecek güncellemeyle birlikte, saniyede 960 karelik (960fps) ağır bir çekim özelliğine sahip olabilecek. Saniye içerisinde 960 karelik ağır çekim modunun günümüz şartlarında yer alan pek çok akıllı telefonun sahip olmadığı bir özellik olduğu düşünüldüğü zaman Pocophone F1 modelinin kamera odağına sahip alıcıların ilgisini çekebilmesi konusunda bir beklenti var..

Poco şirketinin amiral gemisi modelinin aynı zaman içerisinde Süper Gece Çekimi ile birlikte 4K çözünürlük sunan saniyede 60 karelik bir çekim özelliklerine de sahip olarak geleceğini açıkça ifade eden Chandolu; özelliklerin sadece birkaç hafta içinde tüm Pocophone F1 modelindeki akıllı telefonları için yayınlanacak olduğunu da sözlerine ilave ederken, 4K çözünürlük ile birlikte saniyede 60 karelik bir çekim özelliğiyle alakalı kullanıcıların gelecek ayı beklemesinin gerekli olacağını ifade etti.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.