Galaxy A30 modeline ait GeekBench raporu görüldü

Samsung şirketi her seviyeye hitap etmeye çalışması ile tanınan bir firma.

Galaxy A30 modeline ait GeekBench raporu görüldü


Samsung şirketi her seviyeye hitap etmeye çalışması ile tanınan bir firma. Amiral gemisi  modelindeki telefonlarından S ile Note serisi ciddi anlamda fazlasıyla güçlü bir durumda olsalar bile fiyatlarının çok fazla uygun olmamasından dolayı herkesin ilgisini çekmemekte. Bu bahsi geçen hali kendi lehine çevirerek değişik güçlerde telefonların üretimini yapan Samsung şirketinin A serisinde yer alan cihazları da orta seviyedeki amiral gemileri şeklinde bilinmekte.

Geekbench içerisinde ortaya çıkmış olan bilgilere bakılırsa A30 isimli model, Galaxy A serisindeki alt basamaklarında bulunacak olsa bile  A8 (2018) modelinde kullanılmış olan Exynos 7885 isimli işlemciyi kullanıyor olacak; bu ise cihazın hiç bir şekilde güçsüz olarak karşımıza çıkmayacağı anlamına gelmekte. Samsung şirketi, tekrar aynı söz edilen işlemcisini Galaxy A40 modeli ile ve Galaxy M20 modelinde de kullanmayı planlamaktayken bunun nedeni de fazlasıyla açık: orta seviyedeki cihazların en üst işlemcisi olarak öne çıkan Exynos 9610 isimli işlemciye yer açabilmek.

Tekli çekirdek testi içerisinde 1.321 ve çoklu çekirdek testi içerisinde 4142 puan almayı başaran cihazın (ve A serisinde kalanların) ne zaman tanıtılacak olduğu konusunda net bir bilgi bulunmasa bile S10 serisinden  daha önce çıkmayacak olduğu hususunda eminiz. Kaynaklardan bazıları Samsung şirketinin senenin ilk yarısında 10 tane telefon tanıtacak olduğunu söylemekte olsa bile bunun doğruluğunu anlayabilmek amacıyla beklememiz gerekli.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.