Xperia XZ4 modeli canlı olarak görüldü

Senelerin akıllı telefon üreticilerinden biri olan Sony şirketi, teknolojik  durumdaki gelişmeleri yakınen takip edememesinden dolayı akıllarda yer edinmiş bir durumda

Xperia XZ4 modeli canlı olarak görüldü


Senelerin akıllı telefon üreticilerinden biri olan Sony şirketi, teknolojik  durumdaki gelişmeleri yakınen takip edememesinden dolayı akıllarda yer edinmiş bir durumda. Günümüzde komple çerçevesiz, çentik olmayan ekranlar ve bu ekranlar üzerinde yer alan delik içine yerleştirilmiş kameraların olduğu akıllı telefonlar çıkmaktayken Sony şirketi de halen kalın çerçevelerinden vazgeçmediği için kullanıcılardan çok büyük bir tepki toplamakta.

Çin'de merkezi bulunan sosyal medya platformlarından Weibo üstünde paylaşılmış olan resmin Sony şirketinin yeni amiral gemisi olarak karşımıza çıkacak Xperia XZ4 modeline ait olduğu ileri sürülmekte. Ortaya çıkmış olan resimden ise cihazın ana ekran tuşunun daha oval bir tasarımla geleceği anlaşılmış oluyor. Aynı zaman içerisinde 6,5 inç büyüklüğündeki ekrana sahip olan cihazın ekranının sağ kısmında olan çubuğun, cihazı tek el ile kullanım moduna geçirebilecek olduğu da söylenmekte.

Sony şirketinin yeni amiral gemisi modelinin çerçevesinin fazlasıyla ince olduğu göze çarparken, üst ile birlikte alt bölümlerinin halen kalınlıklarını korumakta olduğu da gözükmekte. Cihazın arka kısmına ait bir tane görüntü ise halen ortaya çıkmadı fakat daha öncesinde edinmiş olan bilgilere bakılırsa cihazın arka kısmında 3 tane kameraya sahip bir tane kamera modülünün bulunması konusunda da bir beklenti var.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.