Yeni iPhone modellerinin kamerası daha güçlü olacak

Ortaya çıkmış olan değişik sızıntılarla birlikte konsept tasarımlara karşın Apple şirketinin 2019 model iPhone modellerinden en az bir tanesinde 3'lü kamera kurulumunu tercih edecek olduğunu bilmekteyiz.

Yeni iPhone modellerinin kamerası daha güçlü olacak


Ortaya çıkmış olan değişik sızıntılarla birlikte konsept tasarımlara karşın Apple şirketinin 2019 model iPhone modellerinden en az bir tanesinde 3'lü kamera kurulumunu tercih edecek olduğunu bilmekteyiz. Daha da önemlisi, artık Apple şirketinin bu 3'lü kamera kurulumuyla alakalı planları konusunda daha çok bilgiye sahip durumdayız.

CompareRaja ile birlikte OnLeaks’e bakılırsa Apple şirketi, 3'lü kamera kurulumunun ana kamerası içerisinde 14 MP’lik, 2. kamerasında da 10MP’lik bir tane sensör kullanmış olacak. 3. kameraya yönelik bilgiler ise halen ortaya çıkmış  bir durumda değil.

Ortaya çıkmış olan konsept görüntülere bakılır ise Apple şirketi, bu 3'lü kameranın kurulumu konusunda 2 farklı seçenek arasında sıkışmış bir halde. İlki, cihazın köşe kısmına yerleştirilmiş Mate 20 Pro modeline benzeyen bir tasarım. 2. seçenekse LG G6 ile birlikte Galaxy Note9 modelinin karışımı bir tane tasarım.

Söylentilere bakılır ise bu 3'lü kamera kurulumu, 2019 model olarak karşımıza çıkacak iPhone modellerinin 3x optik yakınlaştırma özelliğine sahip olarak karşımıza gelmesini sağlamış olacak. Öte yandan cihazın ön kısmında da Face ID desteği bulunan 10 MP’lik bir selfie kamerasının yer alacağı iddiası var.

En fazla merak edilmekte olan konulardan bir tanesi Apple şirketinin 2019 model iPhone modellerle beraber USB Type-C portuna geçiş gerçekleştirip gerçekleştirmeyeceği. Söylentiler ise, bahsi geçen bu geçişin gerçekleşeceği şeklinde olsa bile son sızıntı firmanın Lightning portuyla devam edecek olduğunu söylemekte.

Apple şirketi, 2019 model iPhone modellerinde çentikli tasarımını devam ettirecek. Fakat bu çentik ise, iPhone Xs serisine bakıldığında çok daha küçük boyutlara sahip olarak karşımıza çıkacak. Öte yandan yeni ön kameranın çok daha hızlı bir Face ID sunacak olduğunu da belirtmekte yarar var.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.