Yeni reklamı içerisinde Apple ile Samsung şirketini trolledi

Karşılaştırmalı bir şekilde  reklamlar sürekli olarak ilgi çekici durumda olmuş ve insanların akıllarında kalmıştır.

Yeni reklamı içerisinde Apple ile Samsung şirketini trolledi


Karşılaştırmalı bir şekilde  reklamlar sürekli olarak ilgi çekici durumda olmuş ve insanların akıllarında kalmıştır. Tabii ki de reklamın çok daha başarılı olabilmesi amacıyla iyi  bir şekilde yapılması da gereklidir. OnePlus şirketinin yeni reklamı ise bunlardan sadece bir tanesi.

OnePlus şirketinin en önemli özelliklerinin arasında 6.7 inç büyüklüğünde AMOLED ekran yer almakta. 1440p  bir çözünürlüğe sahip olarak karşımıza çıkan bu ekranın en ve boy oranı ise 19.5:9 ve  ayrıca video izleyebilmek amacıyla fazlasıyla ideal bir yapısı bulunuyor. Öte yandan 90Hz  bir yenilenme hızı ile birlikte de fazlasıyla akıcı bir oyun tecrübesi sunmuş oluyor.

Pekala bu ekran üzerinde ne yok? Yeni reklam içerisinde başarılı bir biçimde belirtildiği gibi çentik bulunmuyor, ekran üzerinde bir kamera deliği bulunmuyor, ekranın bütünlüğünü bölmekte olan hiçbir tane yapı bulunmuyor. Reklam içerisinde, bu çeşitte delik veyahut çentiklerin resimlere bakıldığı esnada, görsel içerikle ilgilenilme sırasında ne kadar rahatsız edici durumda bulunabileceğinin üstünde duruldu.

Oppo Reno modelinde olduğu gibi OnePlus Pro 7 modelinin de pop-up ismi verilmiş olan, açılabilir  özelliğe sahip kamerası mevcut. Bu söz konusu kamerayla birlikte 16 megapiksellik bir görüntü çekebilmek olanaklı. Böylelikle ekran üzerinde delik açmadan da telefon üretimi yapılabiliyor. OnePlus şirketinin avantajı, benzeyen telefonların girmemiş olduğu veyahut girememiş olduğu Amerika Birleşik Devletleri gibi pazarlara da ulaşabilmeyi başarmış durumda bulunması.

OnePlus 7 Pro modelinin Amerika Birleşik Devletleri içerisinde satışa çıkmış olan versiyonu, 8 GB'lik bir RAM ve 256 GB'lik bir hafızayla satışta olacak. Telefonun satış fiyatı da 699 dolar seviyesinde bulunacak. Telefonun modellerine bağlı bir şekilde de fiyat değişikliği olabilecek.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.