30 Sene içerisinde tam tamına 31 ameliyat geçirdi

Ankara ili içerisinde doğuştan bedensel engelli olduğu bilgisine ulaşılan Cansu Kaplan (30), bu zamana kadar  tam tamına 31  tane ameliyat oldu.

30 Sene içerisinde tam tamına 31 ameliyat geçirdi


Ankara ili içerisinde doğuştan bedensel engelli olduğu bilgisine ulaşılan Cansu Kaplan (30), bu zamana kadar  tam tamına 31  tane ameliyat oldu. 32. ameliyatı da 1 hafta sonrasında yapılacak Cansu Kaplan'ın, 1,5 seneden beri beklemekte olduğu akülü arabası ise Türkiye Devlet Hastaneleri ile Hastalara Yardım Vakfı (HASVAK)'nın tarafından temin edildi ve kendisine hediye edilmiş oldu. Akülü arabasına da kavuşmuş olan Kaplan; ''Bu durumun mutluluğu hiç bir şekilde anlatılmaz, fazlası ile güzel bir duygudur. Fazla ağır engelliler amacıyla akülü arabalar el ve ayak gibi bir durumdur'' ifadelerine yer verdi.

Ankara ili içerisinde yaşamını sürdüren Cansu Kaplan, engelli bir şekilde dünyaya gözlerini açtı. 7 yaşına kadarki süre içerisinde yürüyemeyen, oturmak ile birlikte hareketsiz kalmaktan ötürü skolyozu (omurganın göğüs ya da bel bölgeleri içerisinde görülebilen, yan tarafa doğru  bir eğrilik) oluşmuş olan Cansu Kaplan, rahatsızlıklarından dolayı bugüne kadarki süre içerisinde 31  tane ameliyat geçirmiş oldu. Gelecek hafta 32. ameliyatı yapılacak olan Kaplan, yaklaşık olarak 24 tane ameliyatını skolyoz sebebi ile oldu. Hastalığının ilerleme göstermeden dolayı tekerlekli sandalyeyi  de kullanamaz bir duruma gelmiş olan Kaplan'ın akülü araba ihtiyacı doğmuş oldu. Kaplan'ın 1,5 seneden beri beklemekte olduğu akülü arabası, Türkiye Devlet Hastaneleri ile Hastalara Yardım Vakfı (HASVAK)nın tarafından karşılanarak kendisine hediye edildi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.