Yeni ürünlerle ilgili açıklama yaptı

Geçmiş olduğumuz gün gerçekleştirilen hissedarların toplantısı Apple  şirketi ve müşterileriyle alakalı olarak fazlasıyla verimli geçti.

Yeni ürünlerle ilgili açıklama yaptı


Geçmiş olduğumuz gün gerçekleştirilen hissedarların toplantısı Apple  şirketi ve müşterileriyle alakalı olarak fazlasıyla verimli geçti. Firmanın CEO'su  görevinde bulunan Tim Cook, kullanıcıların verilerini depolamakta olan firmalara eleştirilerde bulunmanın yanında, Apple şirketinin inovasyon açısında ilerleme kaydetmemekte olduğunu düşünenler içindede birkaç şey ifade etti.

İnovasyon departmanı tarafından yapılan çalışmaları kast edip; ''Yeni  gelecek ürünler sizleri  adeta uçuracak'' ifadelerine yer veren Cook, yeni ürünlerle alakalı olarak farklı bir detay ise paylaşmadı. Tim Cook'un vermiş olduğu tek bir ipucu da Apple Watch ile birlikte iPod cihazlarına gelecek güncellemelerle alakalı oldu. Yapılmış olan açıklamayla beraber Apple Watch isimli ürünün yakın bir gelecek içerisinde sağlıkla alakalı çok daha fazla özellik barındıracak olduğu bilgisine ulaşıldı. Bu özellikler arasındakilerden en önemli olanı da uykuyu izleme özelliği olabilir.

Tim Cook ayrıca, yeni duyurulan MacBook Air'ı almayı talep eden müşterilerle ilgili de fiyatları indirmeye odaklanmış olduğunu ifade etti. Teknoloji devi tarafından yeni donanımları kast edilerek çok iddialı açıklamalar gerçekleştirilmiş olması hepimizi çok fazla heyecanlandırmış oldu. Zira Apple şirketi, öteki markaların tam tersine donanımlar yerine yazılıma ağırlık vermiş olan bir marka haline geldi. Firmanın donanım alanı içerisinde de bir ilerleme kaydedecek olduğunu öğrenmek sektör için fazlasıyla olumlu yönde bir gelişmedir.

Sözü edilen bu yeni donanımlardan bir kısmının bu sene içinde müşterilere tanıtılacak olması konusunda beklenti var. Halen isimlerini bile bilmemekte olsak bile yakın bir gelecekte Apple şirketinden çok güzel işler görebilecek gibiyiz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.