Herkesin yüreklerini hoplattı

Müzik dünyası içerisinde yeni isimler arasında yer alan Charlotte Lawrence, dün gece Kaliforniya'da yer alan ünlü bir tane restorandan çıktığı esnada objektiflere yakalandı.

Herkesin yüreklerini hoplattı


Müzik dünyası içerisinde yeni isimler arasında yer alan Charlotte Lawrence, dün gece Kaliforniya'da yer alan ünlü bir tane restorandan çıktığı esnada objektiflere yakalandı. Fazlası ile neşeli tavırlar içinde bulunan Lawrence, transparan durumdaki büstiyeri sayesinde bütün bakışları üstüne toplamayı da başarmış oldu.

Ünlü ve başarılı oyunculardan biri olan Christa Miller'ın müzisyenliği seçen kızı Charlotte Lawrence, dün gece yarısı Batı Hollywood içerisinde objektiflere yakalandı. Akşam yemeğini yemek amacıyla arkadaşları ile bir araya gelmiş olan genç yaştaki popüler şarkıcı, beyaz  renkli blazer ceketin alt kısmına giymiş olduğu şeffaf  bir büstiyerle, fazlasıyla iddialı bir seçim yapmış olarak gözüktü.

Young ismini vermiş olduğu albümünü geçtiğimiz sene paylaşmış olan Lawrence, dökümlü siyah renge sahip bir pantolon giyip, cesur durumdaki büstiyerinin tam tersine çok sade bir tercihte bulunmuş durumda.

Basın mensuplarının çok yoğun bir ilgisi ile karşılaşmış olan 18 yaşında bulunan popüler ve ünlü müzisyen, imza talep eden hayranlarına göstermiş olduğu sıcakkanlı tavırlarından dolayı da çok büyük  bir beğeni toplamayı başarmış oldu.

Güzel ve başarılı durumda bulunan yıldızın Instagram isimli sosyal medya platformu üzerinde tam 583.000 tane takipçisi yer alıyor..

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.