Yeni Xiaomi Mi Play modeli çok fazla konuşulacak

Geçmiş olduğumuz gün Çin’de gerçekleştirilen bir etkinlikle beraber bilmekte olduğunuz gibi orta segmentin yeni gözdelerinden Xiaomi Play modeli resmi bir şekilde tanıtılmıştı.

Yeni Xiaomi Mi Play modeli çok fazla konuşulacak


Geçmiş olduğumuz gün Çin’de gerçekleştirilen bir etkinlikle beraber bilmekte olduğunuz gibi orta segmentin yeni gözdelerinden Xiaomi Play modeli resmi bir şekilde tanıtılmıştı. Xiaomi Play  modeli her ne kadar fiyatını yanı sıra tasarımıyla beraber dikkat çekmiş olsa da, 4 GB‘lık bir RAM’i üzerinde barındırmasından dolayı kullanıcılardan eksi not almış idi. Bugünse firmaya yakın kaynaklar tarafından yapılmış sızıntıyla birlikte, uygun fiyata sahip yeni Xiaomi Mi Play telefon modeli ortaya çıkmış oldu.

Akıllı telefon pazarındaki yükselen yıldızları arasında yer alan Xiaomi şirketi, yeni akıllı telefonları ile beraber kullanıcıların karşısına çıkmayı sürdürmekte. Geçmiş olduğumuz günler içerisinde de ürün çeşitliliğini Mi Play serisiyle arttırmış olan teknolojinin devi, bütçe dostu telefonuyla beraber fazlasıyla dikkat çekmeyi başarmıştı.

Lakin, bahsi geçen bu telefonun teknik özelliklerine şu şekilde bir baktığımızda da Xiaomi Mi Play üzerinde bulunan 4 GB'lık RAM’ın günümüzdeki standartlarının biraz daha gerisinde kalmış olduğunu görüyoruz.

Fakat Xiaomi şirketine yakın kaynaklar tarafından gün yüzüne çıkartılmış olan yeni Mi Play modeliyle beraber teknoloji devinin günümüzün standartlarını yakalayacak olduğunu belirtmekte yarar var. Aktarılmış olan raporlara bakılırsa gelecek günlerde uygun fiyata sahip Xiaomi Mi Play modelinin 6 GB'lık RAM‘a sahip olarak gelecek versiyonun da piyasaya çıkartılacağı özellikle vurgulanmakta.

Öte yandan bahsi geçen 6 GB'lık RAM'e sahip modelde ise 64 GB ve 128 GB'lık olmak üzere 2 farklı RAM seçeneğini de kullanıcılara sunacağı açıklanan teknoloji devi, yeni orta segmentteki serisiyle beraber fazlasıyla başarılı işlere imza atabilmeyi hedeflemekte.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.