Cumhurbaşkanı yardımcısı ile Ürdün'ün başbakanı görüşme yaptı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı  görevinde bulunan Fuat Oktay, Ürdün'ün Başbakanı ve Savunma Bakanı görevinde bulunan  Ömer er-Rezzaz ile görüşme yaptı.

Cumhurbaşkanı yardımcısı ile Ürdün'ün başbakanı görüşme yaptı


Cumhurbaşkanı Yardımcısı  görevinde bulunan Fuat Oktay, Ürdün'ün Başbakanı ve Savunma Bakanı görevinde bulunan  Ömer er-Rezzaz ile görüşme yaptı.

Oktay, Türkiye'ye özel bir ziyaret gerçekleştiren Rezzaz'ı Cumhurbaşkanlığının Külliyesi içerisinde karşıladı.

Basına kapalı bir şekilde gerçekleştirilmiş olan görüşmede, Türkiye ve de Ürdün'le ikili siyasinin yanı sıra ekonomik ilişkilere yönelik görüş alışverişlerinde bulunuldu.

Görüşme esnasında, Türkiye'nin Amman Büyükelçisi  görevinde bulunan Murat Karagöz ve de Ürdün'ün Ankara Büyükelçisi görevinde bulunan İsmail İssa Rifaie de yerlerini aldı.

Fuat Oktay ayrıca, Ürdün'ün Başbakanı ve  Savunma Bakanı  görevinde bulunan Ömer er-Rezzaz'ın bir onuruna akşam yemeği verdi.  Cumhurbaşkanlığı Külliyesi içerisinde verilen yemek basına kapalı bir şekilde gerçekleştirilmiş oldu. Yemeğe ise, Adalet Bakanı görevinde bulunan Abdulhamit Gül,  Ticaret Bakanı görevinde bulunan Ruhsar Pekcan, Dışişleri Bakanı  görevinde bulunan Mevlüt  Çavuşoğlu, Ürdün'ün Dışişleri Bakanı  görevinde bulunan Ayman Safadi, Ürdün'ün Adalet Bakanı  görevinde bulunan Bassam Talhouni, Türkiye'nin Amman Büyükelçisi görevinde bulunan Murat Karagöz, Ürdün'ün Ticaret Bakanı görevinde bulunan Tarık Hammouri  ve de Ürdün'ün Ankara Büyükelçisi görevinde bulunan İsmail İssa Rifaie katılım gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı ile de görüştü

Daha öncesinde de Cumhurbaşkanı görevinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan, Ürdün'ün  Başbakanı ile Savunma Bakanı görevinde bulunan Ömer er-Rezzaz'ı makamında kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi içerisinde basına kapalı bir şekilde gerçekleşmiş olan kabul, yaklaşık olarak 1 saat  kadar sürdü.


 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.