Youtube bundan sonra müzik player olarak kullanılabiliyor olacak

YouTube platformu geçmiş olduğumuz sene tekrardan yapılandırılmasının sonrasında Google şirketi, YouTube Müzik'i Google Play isimli uygulamasının yerine getirmeye çalışmakta.

Youtube bundan sonra müzik player olarak kullanılabiliyor olacak


YouTube platformu geçmiş olduğumuz sene tekrardan yapılandırılmasının sonrasında Google şirketi, YouTube Müzik'i Google Play isimli uygulamasının yerine getirmeye çalışmakta. Tabii ki de bu durum bir takım problemleri de beraberinde getirmekte. Kullanıcılar ise, kendi çalma listelerini senkronize edemiyor olduklarından dolayı platformu kullanma hususuna çok fazla sıcak bakmamaktaydı fakat yeni güncellemenin sayesinde kullanıcılar yerel dosyalarını da kullanabiliyor olacak.

YouTube Müzik platformunun bahsi geçen bu yeni özelliği v3.07.52 isimli güncellemenin bir parçası olarak sunulmuş oldu. Normal şartlarda, yani Google şirketinin kendi tarzında YouTube Müzik güncelleme raporu içerisinde bu özelliğin belirtilmemiş olduğunu söylemekte de bir yarar var.

Bilinmekte olduğu gibi daha öncesinde dosyalar Google Play Music’te yer aldığı gibi direkt bir şekilde uygulamadan açılmamaktaydı. Yeni gelecek bu güncellemenin sonrasında ise bu problem tamamen çözüldü. YouTube Müzik uygulaması ise artık varsayılan müzik oynatma uygulaması şeklinde ayarlanabiliyor.

‘'Birlikte aç…'' şeklindeki seçeneği seçmiş olan kullanıcılar, akıllı telefonlarda yer alan mp3 ile birlikte ogg, WAV ve de M4A uzantısına sahip dosyaları da oynatabiliyor olacak. Uygulamanın yakın bir zaman içerisinde değişik uzantıdaki dosyaları da desteklemesi konusunda bir beklenti var.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.