Youtube'dan Originals konusunda müjde

Daha öncesinde yalnızca premium hesaba yükseltme yapan kullanıcılarının aylık bir şekilde ücret ödemesi yaparak izleyebilmiş oldukları YouTube Originals üzerindeki yer alan içeriklerle alakalı Google şirketi, bu senenin ilk dönemlerinde bir takım açıklamalar gerçekleştirmişti.

Youtube'dan Originals konusunda müjde


Daha öncesinde yalnızca premium hesaba yükseltme yapan kullanıcılarının aylık bir şekilde ücret ödemesi yaparak izleyebilmiş oldukları YouTube Originals üzerindeki yer alan içeriklerle alakalı Google şirketi, bu senenin ilk dönemlerinde bir takım açıklamalar gerçekleştirmişti. Sözünü tutmuş olan YouTube platformu, 24 Eylül tarihinden sonra Originals üzerindeki içerikleri bütün kullanıcılarına bedava bir şekilde sunacak olduğu duyurusunu yaptı.

YouTube platformu, Originals üzerinde yer alan içerikleri bütün kullanıcılarına bedava bir şekilde sunacak lakin premium yükseltmesi yapan aboneler söz konusu bu içerikleri tamamen reklamsız ve yayınlanmaya başladıkları esnada izleyebiliyor olacaklar. Öte yandan premium yükseltmesi yapan aboneler, yönetmenin kesmiş olduğu sahnelerin yanı sıra içerik ile alakalı bir takım ekstra sahneleri de izleyebilme gibi bir olanağa sahip olabilecekler. Bunun yanı sıra ''freemium'' şeklinde isimlendirilen ve üyelik için herhangi bir  şekilde ücret ödemesi yapmamakta olan izleyiciler, söz konus ubu  içerikleri tekrar normal bir YouTube videosunda olduğu gibi reklamları görerek izleyebilecekler. Fakat dizi içerisindeki her bir bölümün halka yayınlanmasını beklemek mecburiyetinde kalmış olacaklar.

YouTube platformu  premium yükseltmesi yapan abonelerinin bu durumdan hariç olarak birkaç  tane farklı avantajı da yer alıyor. Uygulamada yer alan Kitaplık sekmesi üzerindeki yeni ''Önerilen indirmeler'' ismine sahip bölüm, indirilebilecek çok daha ilginç videoları bulma konusunda bir kolaylık sağlıyor. En son ise, Android işletim sisteminin kullanıcıları, Beğenilen Şarkılar isimli liste içerisinden ve öteki şarkı listeleri içerisinden otomatik bir şekilde 500 tane şarkı indirebiliyor olacaklar.

YouTube isimli platformun Premium yükseltmesi yapılan özelliğide şu anda aylık olarak 16,99 Türk Lirası tutarından satışa sunulmaya başlanmış bir durumda. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.