Youtube üzerindeki 100 milyon tane aboneyi geçen ilk kanal açıklandı

T-Series isimli kanal, Hindistan’da yer alan en büyük müzik üreticisi ve ayrıca şirketin YouTube kanalıda büyük çok takipçi rakamlarına ulaşmış oldu.

Youtube üzerindeki 100 milyon tane aboneyi geçen ilk kanal açıklandı


T-Series isimli kanal, Hindistan’da yer alan en büyük müzik üreticisi ve ayrıca şirketin YouTube kanalıda büyük çok takipçi rakamlarına ulaşmış oldu. PewDiePie’ı bile abone sayısı konusunda geride bırakmış olan kanal, YouTube platform tarihinin 100 milyon tane aboneyi geçmeyi başaran ilk kanalı olarak öne çıktı.

Şirketin kanalı içerisinde şu an içinde 13.000 taneden çok video yüklenmiş bir vaziyette ve kanalın YouTube sayfası üzerindeki arka plan resmi ise bu tarihi olayı işaret edebilecek bir biçimde değiştirilmiş durumda. T-Series isimli kanalı takip etmeyen  veyahut kanalın içeriğini bilmemekte olanlar için, T-Series isimli şirketin Bollywood şarkıları ile birlikte yerel Hint müziklerini sayfası üzerinde paylaşmakta olduğunu belirtmemizde bir yarar var. Kanal şu zamana kadar 70 milyar tane izlenme sayısına erişmiş bir durumda, yani dünya üzerindeki nüfusunun kaba bir şekilde 10 katı kadar.

T-Series kanalı ile PewDiePie kanalı arasında yer alan mücadele  çok büyük bir ilgi çekmeye başlamıştı ve dünya üzerindeki dört bir tarafta yer alan hayranlar, kendi desteklemekte oldukları kanalı öne çıkartabilmek amacıyla çalışmalar gerçekleştirmişti.

PewDiePie isimli kanalın 2. sıraya düşmüş olması, firmalar ile kurumlara ait  olan kanalların aslında ne kadar büyüyebilecek olduğunu ve bağımsız  durumdaki içerik üreticilerini platform üzerinde ne kadar zor duruma düşürebilecek olduğunu göstermesi yönünden çok daha önemli. Ünlü durumdaki yayıncının şu an içerisinde 96 milyon taneden az daha fazla abonesi yer almakta ve 100 milyon tane aboneye ulaşmış olan ilk kişisel yayıncı olarak karşımıza çıkacağı tahmin edilmekte.


T-Series isimli kanal 13 seneden beri aktif olsa bile son senelerde çok büyük bir atılım gerçekleştirmiş oldu. Şimdiye kadar en fazla abone almayı başaran ve videoları en fazla izlenen kanal olarak öne çıkan T-Series, dünya üzerindeki dört bir taraftaki hayranlarına teşekkür etmeyi de hiç bir şekilde ihmal etmedi.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.