Yuho şirketi yeni telefon tanıtmaya hazırlanıyor

''Yuho'' adı pek çok kişiye fazlasıyla yabancı gelmekte olabilir. Hindistan asıllı teknoloji şirketi aslına bakılırsa 2016 yılında kuruldu fakat maddi sorunlardan dolayı bir türlü istemekte olduğu akıllı telefon üretimlerini gerçekleştirebilme fırsatı bulmayı başaramadı.

Yuho şirketi yeni telefon tanıtmaya hazırlanıyor


''Yuho'' adı pek çok kişiye fazlasıyla yabancı gelmekte olabilir. Hindistan asıllı teknoloji şirketi aslına bakılırsa 2016 yılında kuruldu fakat maddi sorunlardan dolayı bir türlü istemekte olduğu akıllı telefon üretimlerini gerçekleştirebilme fırsatı bulmayı başaramadı. Şirket, özellikle de Çin'in akıllı telefon pazarı içerisindeki hızlı yükselişini örnek alıp çok agresif bir tutum ile, sektöre  baya hızlı bir giriş gerçekleştirme konusunda karar verdi.

Yuho şirketinin  CEO'su görevinde bulunan Chanpreet Singh, firmanın gelecek planlarıyla alakalı açıklamalar gerçekleştirdi. Kuruluş senesi itibariyle istemekte oldukları ürünleri üretemediklerine vurgu yapan Singh, bu sırada boş durmamış olduklarını, devamlı çalışıp gerekli altyapı çalışmalarını bitirmiş olduklarını da resmen duyurdu. Hedeflerinin ise ''herhangi bir tane telefon üreticisi olmak'' şeklinde değil, ''sektörün lideri konumundaki bir üretici olmak'' şeklinde olduğunu da sözlerine ilave etti. 

Yuho şirketi, 2019 senesi içinde 9 tane değişik telefon modelini piyasaya çıkartmak için hazırlanmakta. Bu modellerin arasında son zamanlardaki trend hale gelen ''su damlası çentikli'' özel ekranlara sahip modeller de yer alıyor. Aynı zaman içerisinde modeller, değişik hafıza seçeneklerine de sahip olarak karşımıza çıkacak. Firmanın CEO'su ayrıca, Yuho markasına sahip telefon tercih etmeyi düşünmekte olan ancak servis noktasıyla alakalı soru işaretleri bulunan kullanıcılarada özel bir mesaj vermiş oldu. Singh açıklamasında, şu an tam 700 tane mağazayla hizmet vermekte olduklarını ve bu yılın sonunda kadarki zaman içerisinde yaklaşık olarak 2.000 tane mağazaya ulaşabilmeyi hedeflemekte olduklarını, bu noktalarda  ise her türden hizmeti sağlayabileceklerini açıkça ifade etti.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.