Zenfone 6 modelinden yeni görüntüler sızdı

2018 senesinin sonların doğru C4ETech ismine sahip olan bir YouTube kanalı, Asus Zenfone 6 modelinden birkaç tane sızıntı paylaşımı yapmıştı.

Zenfone 6 modelinden yeni görüntüler sızdı


2018 senesinin sonların doğru C4ETech ismine sahip olan bir YouTube kanalı, Asus Zenfone 6 modelinden birkaç tane sızıntı paylaşımı yapmıştı. Bu sızıntılar içerisinde, telefonun önünde yer alan kamerasının çok tuhaf bir çentikle ortaya çıkartıldığı ve arka bölümünün nasıl görünmekte olduğu anlaşılmıştı. Bu bahsi geçen sızıntının sonrasında, Asus Zenfone 6 modelinden 2 tane değişik sızıntı resim daha ortaya çıkmış oldu.

Sızdırılmış olan fotoğraflara bakıldığı zaman 2 resimde de cihazların yanlarında ambalaj malzemeleri yer almakta ve telefonlar kendilerine ait kutularının üstünde duruyor. Resimlerden bir tanesine arka planda gradyan kaplamasına sahip bir kutu ve cihazın 3'lü arka kamera kurumları yer almakta. Ayrıca bu cihazın 3'lü kamera kurulumu daha önce ortaya çıkan sızıntıda da açıkça görülmüştü.

Ortaya çıkmış olan bu yeni fotoğraflara bakıldığı zaman, 2. resim ilk sızıntıda yer alan tasarıma daha fazla benzemekte. Artık kamera kurulumuyla alakalı olarak Zenfone 6 modelinin tam olarak nasıl görünecek olduğunu da az çok öğrenmiş sayılabiliriz. Eğerki sızıntılar tamamen doğru bir şekilde çıkar ise Zenfone 6 modelinde daha değişik bir ön kamera tasarımı görebileceğiz gibi durmakta.

Asus şirketinin yeni amiral gemisi modeli olan Zenfone 6, ilk önce 2018 senesinin Şubat ayı içerisinde duyurulmuştu. Aradan geçmiş olan zaman göz önüne alındığı zaman telefonun piyasaya çıkmasına çok uzun bir zaman kalmamış olduğu da düşünülebilir.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.