Zenfone 6 modeline ilginç bir ön kamera tasarımı

2019 senesine yaklaştığımız şu günlerde, ünlü durumdaki markaların 2019 senesinin amiral gemisi modelleri de yavaş bir şekilde ortaya çıkmaya başlamış oldu.

Zenfone 6 modeline ilginç bir ön kamera tasarımı


2019 senesine yaklaştığımız şu günlerde, ünlü durumdaki markaların 2019 senesinin amiral gemisi modelleri de yavaş bir şekilde ortaya çıkmaya başlamış oldu. Uzun bir zamandan beri sessiz durumda bulunan Asus cephesi içerisinde, yeni Asus Zenfone 6 modeliyle alakalı ilk detaylar da sızdırıldı.

Zenfone 5 modeli ve Zenfone 5z modeli içerisinde çentikli ekran kullanıp ekran ve kasa oranını  çok önemli bir ölçüde arttırmış olan Asus şirketi, bu defa değişik bir kamera tasarımını kullanmayı istiyor. Daha çok ekran alanı istemekte olan şirket ön kamera amacıyla Xiaomi şirketi ve Vivo şirketi gibi markaların yolundan gitmiş olacak.

Avrupa Patent Ofisi'nin tarafından yayımlanmış olan belgelere bakılır ise, Asus şirketi 2 değişik kamera düzeni getirmiş olacak. Bunlardan birincisi ise kızaklı kamera şeklinde göze çarpmakta. Değişik bir kızak modelleri üstünden görülebilmekte bulunan patent üzerindeki tasarımlar, çok ilginç bir telefonun habercisi şeklinde görünmekte.

Öte yanda da ekrana gömülü durumdaki kamera tasarımları ise Asus şirketinin tarafında ortaya çıkartılmış olan belgelerin arasında bulunuyor. Samsung şirketinin yeni nesil telefonları içerisinde getirmiş olduğu Infinite-O özelliğine sahip ekran ve de gömülü kamera ise Zenfone üzerinde yer alacak olabilir. 2 değişik tasarım ve 2 değişik kamera düzeni bizleri karşılayacak olabilir.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.