Zenfone 6 modelinin fiyatı herkesi şoke etti

Asus şirketi, yeni amiral gemisi kategorisinde yer alacak Zenfone 6 modelini 16 Mayıs tarihinde gerçekleştireceği lansman etkinliğiyle beraber resmi bir şekilde tanıtmış olacak.

Zenfone 6 modelinin fiyatı herkesi şoke etti


Asus şirketi, yeni amiral gemisi kategorisinde yer alacak Zenfone 6 modelini 16 Mayıs tarihinde gerçekleştireceği lansman etkinliğiyle beraber resmi bir şekilde tanıtmış olacak. Cihazın teknik özellikleri ve tasarımı tam bir şekilde bilinmiyor olsa da günümüzdeki amiral gemisi modellerinde görmeye alışmış olduğumuz donanım bileşenleriyle beraber yüksek bir  ekran ve gövde oranına sahip bir tasarımla karşımıza çıkacağını söyleyebiliriz.

Yeni gerçekleşmiş olan bir sızıntı ise, Asus Zenfone 6 modelinin fiyatını ortaya çıkartmış oldu. Buna bakılır ise 6 GB'lik bir RAM ve 128 GB'lik bir depolamaya sahip olarak gelecek model 649 dolar tutarında; 8 GB'lik bir RAM ve 256 GB'lik bir depolamaya sahip olarak gelecek model 769 dolar tutarında; 12 GB'lik bir RAM ve 512 GB'lik bir depolamaya sahip  olarak gelecek modelse 969 dolar tutarındaki bir fiyat etiketine sahip olarak karşımıza çıkacak. Eğerki söz konusu bu fiyat etiketleri doğru durumdaysa yeni Zenfone 6 modelinin rakiplerine göre çok ciddi bir biçimde pahalı olarak geleceğini de söyleyebiliriz.

Asus şirketinin rakipleri olarak öne çıkan Xiaomi şirketi ile birlikte Oppo şirketi, ve OnePlus şirketi gibi markalar, fiyat etiketlerini çok daha düşük tutup daha çok tüketiciyi kendilerine çekme konusunda çalışmalar yapıyorlar. Asus şirketi de bu fiyat etiketiyle beraber sınıflandırmasını Samsung şirketi ile birlikte Huawei şirketi benzerindeki şirketlerin biraz daha altında tutmuş oluyor. Dürüst olmak gerekir ise bu şekilde bir fiyatlandırmada Asus  şirketi müşterilerinin Çin asıllı şirketler yönelmesi bile çok daha olası.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.