Evinin depreme dayanıklı olup olmadığını öğrenmek isteyen Armağan Çağlayan isyan etti!

Yaşanılan depremler sonrası yurdun dört bir yanında vatandaşlar yaşadıkları evin depreme dayanaklı olup olmadığı konusunda endişe ve merak duymaya başladı. Bununla ilgili belediyelerin verdiği inceleme çalışmalarına başvuranlar arasında başarılı sunucu Armağan Çağlayan'da var. Çağlayan yetkililerden aldığı cevap karşısında tepki göstererek sitem etti. Haberin detayları şu şekilde;

Evinin depreme dayanıklı olup olmadığını öğrenmek isteyen Armağan Çağlayan isyan etti!

Merkezüssü Kahramanmaraş olan büyük depremlerin ardından deprem bölgesinde yaşayan vatandaşlar yaşadıkları evlerin depreme dayanıklılık durumu konusunda endişeye kapıldı.
Belediyelere başvuran vatandaşlar yapılan incelemeler sonucu binalarının durumu hakkında bilgi almaya devam ediyor. Evinin güvenli olup olmadığını merak eden sunucu armağan Çağlayan'da evinin bulunduğu belediyeye başvurarak bilgi almak istedi.
Belediyeden gelen cevaba tepki gösteren Çağlayan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda belediyeye başvurduğunu ancak defalarca kez olumsuz cevap aldığını söyledi:"Başaramadım"diyerek sözlerine şöyle devam etti, "Bir de şöyle bir şey var. İstanbul'da oturduğum evi kontrol ettirmek için defalarca belediyeye başvurdum. Her seferinde aynı yanıtı aldım: '1999 depreminden sonra yapılan binalar sağlam, onları kontrol etmiyoruz! denildi ve kontrol ettirmeyi başaramadım" şeklinde açıklama yaptı. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.