TransAnatolia General Tire'yle beraber değişik yol ve hava koşullarına meydan okumayı başardı

Ülkemizin ilk ve tek, dünya üzerindeki de en büyük ve zorlu yarışlarından bir tanesi olarak öne çıkan TransAnatolia bu sene ise kesintisiz maceranın adresi olmayı başardı.

TransAnatolia General Tire'yle beraber değişik yol ve hava koşullarına meydan okumayı başardı


Ülkemizin ilk ve tek, dünya üzerindeki de en büyük ve zorlu yarışlarından bir tanesi olarak öne çıkan TransAnatolia bu sene ise kesintisiz maceranın adresi olmayı başardı. Eskişehir ili içerisinde start almış bulunan yarışçılar bir haftalık zaman içinde tam tamına 14 tane ili geçip Kars iline kadar ulaşmış oldu. Anadolu'nun değişik yol ve hava koşulları içerisinde, özellikle de Kars Sarıkamış’ta gerçekleşen çok yoğun yağışa karşın kesintisiz bir şekilde süren yarışın lastik sponsoru Continental markaları arasında yer alan General Tire’dı. General Tire, lastikle alakalı tedariklerin yanı sıra kurulmuş olan servis alanları içerisinde uzman ekibiyle beraber 300  tane lastiğin sökme ve takma işlemini de üstlenmiş oldu.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu'nun destekleriyle beraber 11. defa düzenlenmiş olan TransAnatolia Rally Raid, Kars ilinde sona ermiş oldu. Bu sene 2300 kilometrelik uzunluğa sahip olan rota üzerinde yine doğanın yanı sıra tarih ile birlikte kültür başrolde yer almış oldu. Kars ilinin Sarıkamış içerisinde yoğun yağışa maruz kalmış olan yarışçılar, çok daha değişik yol ve kafa koşullarına karşın yarışı tamamlamayı başarmış oldu. 

Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.