Ailesini balta kullanarak öldürdü ve sonrasında intihar etti

Söz konusu bu olay Rusya'da yer alan Ulyanovsk bölgesi içerisinde gerçekleşti.

Ailesini balta kullanarak öldürdü ve sonrasında intihar etti


Söz konusu bu olay Rusya'da yer alan Ulyanovsk bölgesi içerisinde gerçekleşti. 16 yaşında olduğu bilgisine ulaşılan Timur K. isimli genç, 66 yaşında bulunan büyükbabasını ile birlikte 69 yaşında bulunan büyükannesini, 49 yaşında bulunan annesi Marina'yı ve 4 yaşında bulunan ikiz kardeşlerini balta kullanarak çok feci bir biçimde öldürdükten hemen sonra kendisi de intihar etmiş oldu.

Söz konusu bu cinayet ise, komşuların eve hiç kimsenin girip çıkmamakta olduğunun farkına varmaları sayesinde ortaya çıkmış oldu. Yetkili görevlilerin evde yapmış oldukları inceleme esnasında, cinayetin balta kullanılarak işlenmiş olduğu açıkça ortaya çıkarken; Timur'un telefonu üzerinde yapılmış olan incelemeler esnasında, büyükanne ile birlikte  büyükbabasından ve de kardeşlerinden bıkmış olduğunu; annesiyle alakalı da problemlerinin bulunduğuna yönelik bir takım notlar bulunmuş oldu.

 
Ulyanovsk Bölgesinin Savcısı Asistanı  görevinde bulunan Vasily Zima açıklamasında; ''Timur, okul içerisinde fazlasıyla iyi bir öğrenciydi. Ayrıca sportif alanlar içerisinde de çok başarılıydı'' şeklindeki ifadelerine yer verirken, işlenmiş olan cinayetin ardında, Timur'un psikolojik sorunlarının olabileceğini ifade etti.

Rusya Federasyonu'nun Araştırma Komitesi ise söz konusu bu olaya yönelik olarak çok geniş çaplı inceleme başlarmış durumda.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.