Koronavirüste vefat edenlerin sayısı artıyor

Ülkemiz içerisinde koronavirüsten olayı ölümle birlikte vaka sayıları düne oranla artış göstermiş durumda.

Koronavirüste vefat edenlerin sayısı artıyor


Ülkemiz içerisinde koronavirüsten olayı ölümle birlikte vaka sayıları düne oranla artış göstermiş durumda. 23 Eylül tarihi içerisinde açıklanmış olan verilere bakılırsa; vakaların sayısı 1.767 kişi daha çoğalarak 308.069'a kadar yükselmiş oldu. Vefat edenlerin sayısı da 144 gün önce görülen rakamlara ulaşıp 72 kişi oldu. Böylelikle de toplam vefat etmiş olanların sayısı 7.711'e kadar yükselmiş oldu.

Geçmiş olduğumuz 24 saatlik zaman diliminde tedavisi tamamlanmış olan 1.027 tane hastanın daha taburcu edilmesiyle beraber toplamda iyileşmiş olan hastaların sayısı 270.723'e kadar yükselmiş oldu. Toplamda gerçekleşmiş olan test sayısı 9.608.370 tane, ağır  bir durumdaki hastaların sayısı 1.561 tane, hastalar üzerinde zatürre oranı da %6.7 olarak açıklanı.

23 Eylül tarihi içerisinde açıklanmış olan tablo üzerinde, koronavirüsten kaynaklı bir şekile gerçekleşen can kaybı 144 gün önce görülmüş olan rakamlara ulaşıp 72'ye çıkmış oldu. En son 2 Mayıs tarihi içerisinde koronavirüs sebebiyle 78 kişi yaşamını yitirmişti.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.