Demokratlar için duvar konusunda çağrı yaptı

Amerika Birleşik Devletleri içerisinde 800.000 tane federal çalışanı etkilemekte olan ve 14 günden beri kapalı durumda bulunan hükümet krizinin çözülmesi amacıyla Başkan görevindeki Donald Trump’ın Demokratlarla yapmış olduğu görüşmeler sonuçsuz kalmış oldu.

Demokratlar için duvar konusunda çağrı yaptı


Amerika Birleşik Devletleri içerisinde 800.000 tane federal çalışanı etkilemekte olan ve 14 günden beri kapalı durumda bulunan hükümet krizinin çözülmesi amacıyla Başkan görevindeki Donald Trump’ın Demokratlarla yapmış olduğu görüşmeler sonuçsuz kalmış oldu. Trump görüşmelerin hemen sonrasında; ''Hükümet aylar  veyahut senelerce kapalı kalabilir ancak problem kısa zaman içerisinde de çözülebilir'' şeklinde bir mesaj verdi.

Meksika'nın sınırına örme konusunda isteği bulunan duvarla ilgili Kongre içerisindeki Demokratlarla anlaşmaya varamamış olan Amerika Birleşik Devletleri'nin Başkanı görevinde bulunan Donald Trump açıklamasında, ‘'Demokratlar kapatma ile ilgili sorunu duvarı da içermekte bulunan güvenlik yasasını kabul edip çözebilirler'' şeklindeki ifadelerine yer verdi.

Amerika Birleşik Devletleri'nin Başkanı  görevinde bulunan Donald Trump sosyal medya hesabı üstünden, Demokrat Parti üyelerinin Meksika'da yer alacak sınır için hazırlanmış olan bütçeyi kabul etmemelerinden dolayı kapatılmış olan hükümet konusunda özel açıklamalar gerçekleştirildi. Bu sorunun ise demokratlar tarafından çok basit bir şekilde çözülebilecek olduğunu ifade eden Trump; ''Demokratlar kapatılma ile ilgili sorunu çok kısa bir zaman dilimi içerisinde çözebilir. Bununla ilgili yapmaları gerekli tek şey içinde '‘duvarın'’ da yer aldığı sınır güvenliği yasasını onaylayabilmek. Ki zaten bahsi geçen bu uyuşturucu satıcıları, insan tacirleri ve suçlular dışında herkesin fazlasıyla istemekte bir şey. Yapılması fazlasıyla basit olur'' şeklindeki ifadelerine yer verdi.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.