Paraşüt ile çatıya çarptı 

Eski Paraşütçü Tugayı içerisine görev yapmış olan askerlerin İspanya'da gerçekleştirdikleri gösteri esnasında, ekipte yer alanlardan bir tanesi paraşütün kontrolünü yitirdi.

Paraşüt ile çatıya çarptı 


Eski Paraşütçü Tugayı içerisine görev yapmış olan askerlerin İspanya'da gerçekleştirdikleri gösteri esnasında, ekipte yer alanlardan bir tanesi paraşütün kontrolünü yitirdi. Bir tane binanın çatısına çarpmış olan bu asker, daha  sonrasında ise merdivenlerin ön kısmına düştü. Askerin vücudu üzerinde ise kırıklar oluştuğu ifade edildi.

Olay ise, Madrid'de yer alan Paracuellos de Jarama bölgesi içerisinde gerçekleştirildi. ''Kara Bereliler'' ismi verilmiş olan İspanyol Silahlı Kuvvetleri'nin eski Paraşütçü Tugayı'nda görev yapan askerlerinin gerçekleştirdiği paraşütlü gösteri esnasında, ekipte yer alan bir kişi iniş gerçekleştirdiği esnada kontrolü yitirerek, binanın çatı kısmına çarptı, hemen sonrasında ise zemine kadar düştü.

Düşmenin yaşandığı an ise amatör kameralar tarafından saniye saniye kayıt altına alınırken, gösteriyi izlemiş olanlardan bir kısmı da askerin düşmekte olduğunu görünce hemen çığlık attı. Hastaneye kaldırılmış olan yaralı durumdaki askerin kalça ile birlikte bacaklarında kırıklar yer aldığı açık bir şekilde ifade edildi.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.