Matematik müzesi bakan Selçuk tarafından ziyaret edildi

Milli Eğitim Bakanı görevinde bulunan Ziya Selçuk, bilim sanatı merkezlerinin eğitimin kalitesi hususundaki desteğinin hiç bir şekilde yadsınamaz bir durumda olduğunu ifade etti.

Matematik müzesi bakan Selçuk tarafından ziyaret edildi


Milli Eğitim Bakanı görevinde bulunan Ziya Selçuk, bilim sanatı merkezlerinin eğitimin kalitesi hususundaki desteğinin hiç bir şekilde yadsınamaz bir durumda olduğunu ifade etti. Farklı programlara katılım gerçekleştirmek amacıyla kente gelmiş olan Selçuk, ilk önce Fatsa Matematik Müzesi ile birlikte Bilimevi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Burda sınıfları dolaşmış olan Selçuk, öğrencilerin  gerçekleştirmekte oldukları çalışmalarını da detaylıca inceledi.    

Çalışmalarla alakalı olarak öğrenci ve de öğretmenlerden bilgi almış olan Selçuk, daha sonrasında ise Fatsa Bilim Sanat Merkezine geçiş yaptı. Bakan görevinde bulunan Selçuk, burda da sınıfları dolaşıp öğrenciler tarafından gerçekleştirilen türlü robotlarla alakalı olarak bilgiler aldı.     

Ziyaretlerinin hemen sonrasında bir tane gazetecinin sormuş olduğu ''Fatsa Matematik Müzesi ile birlikte Bilimevi'ni nasıl buldunuz?'' şeklindeki soru üstüne Bakan Selçuk; ''Matematik müzelerinin sayılarının çoğalması hususunda Fatsa ilçesindeki bu müze çok büyük bir örnek teşkil etmekte. İnşallah bu müzeyi çok daha fazla geliştirip ve bunun benzeyen modellerini Türkiye içerisinde yaygınlaştırıp eğitim kalitesini arttırabilme noktasında çalışmalarımızı devam ettireceğiz.'' ifadelerine yer verdi.     

Selçuk ayrıca, okul ziyaretlerinin hemen sonrasında Ordu Valiliğine bir ziyaret gerçekleştirdi. Valilik içerisinde şeref defterini imzalamış olan Bakan görevinde bulunan Selçuk, gerçekleştirdiği konuşmada, Ordu ilindeki eğitimle alakalı istişare maksadıyla kente gelmiş olduğunu ifade etti.     

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.