LinkedIn platformundan canlı yayın açıklaması

Sosyal medya platformların arasında çok daha değişik bir yerde durmayı sürdüren ve daha fazla iş temelli olarak öne çıkan sosyal medya sitelerinden LinkedIn, dünyanın genelinde 600 milyon taneye yakın kullanıcıya sahip.

LinkedIn platformundan canlı yayın açıklaması


Sosyal medya platformların arasında çok daha değişik bir yerde durmayı sürdüren ve daha fazla iş temelli olarak öne çıkan sosyal medya sitelerinden LinkedIn, dünyanın genelinde 600 milyon taneye yakın kullanıcıya sahip. Genel olarak yazılı içeriklerin yer aldığı bu platform, şimdi ise kendisine ait video servisini devreye sokabilme hazırlığı içinde bulunuyor.

Şirkete bakılır ise, sosyal medya platformu içerisinde en hızlı büyümekte olan içerik çeşidi ise video içerikler. Sosyal medya sitelerinden LinkedIn de buna yönelik özel adımlar atmakta. Yeni  gelecek video servisiyle beraber tüm LinkedIn için içerikler paylaşmak olanaklı hale gelecek. İlave bir şekilde, yalnızca istenilmekte olan kişilere canlı bir şekilde video yayını gerçekleştirmekte olanaklı olacak.

Yeni  duyurulan LinkedIn Live’ın betası  ise ilk önce Amerika Birleşik Devletleri içerisinde yayınlandı. Beta süreci sadece davet üstünden ilerliyor olacak. Daha sonrasında da başvurular açılmış olacak. Bahsi geçen bu özelliğin herkese açılmasıyla birlikte herkesin video içerik yapabilmesine izin verilmesi de azda olsa zaman alacak gibi durmakta.

LinkedIn platformunun asıl planı ise, sitenin içeriğini oluşturmakta olan paylaşımların video versiyonlarının ortaya çıkacak olduğu yönünde. Yani  aslında LinkedIn üzerinde soru cevap  ile ilgili uygulamaları, akıl hocalarının ve de  influencer’ların konuşmaları ve konferanslar benzerindeki içerikler olması konusunda bir beklenti var.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.