Tarçın okuldaki 257. öğrenci

Amasya ili içerisinde Tuğgeneral Hikmet Akıncı İlkokulunun öğrencilerinin okulun bahçesi içerisinde beslemekte olduğu ve '‘Tarçın’' ismini vermiş oldukları sokak kedisi, zaman içerisinde sınıflara girerek sıraların arasında gezmeye başladı.

Tarçın okuldaki 257. öğrenci


Amasya ili içerisinde Tuğgeneral Hikmet Akıncı İlkokulunun öğrencilerinin okulun bahçesi içerisinde beslemekte olduğu ve '‘Tarçın’' ismini vermiş oldukları sokak kedisi, zaman içerisinde sınıflara girerek sıraların arasında gezmeye başladı. Soğuk havalar içerisinde üşümemesi amacıyla bina içinde hazırlanmış olan yuvaya yerleştirilmiş durumdaki kedinin aşıları ise okul yönetiminin tarafından yaptırılmış oldu.

Amasya içerisinde bir tane  ilkokulda öğrenciyle birlikte öğretmenler tarafından bakılmakta olan kedi, okuldaki adeta bir maskot oldu. Tuğgeneral Hikmet Akıncı İlkokulunun öğrencileri, '‘Tarçın’' ismini vermiş oldukları bir tane sokak kedisini okulun bahçesi içerisinde beslemeye başlamış oldu. Havaların soğuması ile kediye öğretmenler tarafından binanın içerisinde bir tane yuva yapıldı. Zaman içerisinde öğrencilerle beraber sınıflara da girip çıkmaya başlayan, sıraların aralarında gezen, derslere katılmayı başaran '‘Tarçın’', bütün herkesin sevgisini kazanmış oldu. Okulun yöneticileri ise '‘Tarçın'’ın aşılarını yaptırarak karnesini çıkartmış bir durumdayken, öğrenciler ise kediyle çok zaman geçirebilmek amacıyla okula  çok daha erken bir şekilde gelmeye başladılar.

Okul müdürü görevinde bulunan  Yavuz Kazancı, Tarçın'ın okuldaki bir parçası durumuna gelmiş olduğunu, hem öğrenciler hem ise öğretmenler tarafından fazlasıyla sevilmekte olduğunu ifade etti. Tarçın'la birlikte öğrenciler arasında fazlasıyla güzel bir iletişim oluşmuş olduğunu da ifade eden Kazancı sonrasında ise; ''Öğrencilerin vermiş oldukları yiyecekler ile birlikte onlara alışmış oldu, okulun içerisine kadar girmeye başlamış oldu. Daha sonrasında ise derslere girmeye başladı. Havalar çok soğuk. Bu sebepten dolayı da ona bir tane yuva yaparak, okulun içerisine aldık. Daha sonrasında ise veterinere götürerek aşılarını yaptırdık. Öğrencilerimizin sayısı 256 taneydi, Tarçın ile birlikte 257 tane oldu'' ifadelerine yer verdi.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.