Steam platformundan ücretsiz oyun müjdesi

Macera ile birlikte shooter oyunlarının tutkunuysanız sizin için çok güzel haberlerimiz bulunuyor.

Steam platformundan ücretsiz oyun müjdesi


Macera ile birlikte shooter oyunlarının tutkunuysanız sizin için çok güzel haberlerimiz bulunuyor. Çok yoğun bir fırtınanın sonrasında ıssız bir ada içerisinde mahsur kalmış bir  tane adamın anakaraya dönmeye çalıştığı esnada başından geçen çok garip olayların yer almakta oluğu Estranged: Act 1 ile Estranged: Act 2 isimli oyunlar, dünya üzerindeki en büyük çevrimiçi oyun kütüphanesi olarak öne çıkan Steam üzerinde ücretsiz bir şekilde oyuncuların beğenisine çıkartılmış bir halde.


24 değişik dili desteklemekte olan bu oyunun ne kadar yazık ki Türkçe dil desteği yer almamakta. Bununla beraber Estranged: Act 1 isimli oyunu Windows ile birlikte Mac’te çalıştırabilmek amacıyla 1024 MB'lik bir RAM, 2.2 GHz özelliğine sahip  işlemci, NVIDIA GeForce 8 veyahut ATI X1600 ekran kartı, DirectX Sürümünün 9.0 ve 6 GB'lik bir depolama alanı yeterli oluyor. Estranged: Act 2 isimli oyun içinse 2.5 GHz özelliğine sahip işlemci, 4 GB'lik bir RAM, GeForce GTX 470 veyahut Radeon 6870 HD ve üstündeki bir grafik kartı, 6 GB'lik bir depolama alanı gerekli.

Windows ile birlikte Mac ve de Linux işletim sistemleri yayınlanmış olan bu oyunlar Steam üzerinde %94 oranında olumlu bir yorum almış vaziyette. Farklı oyunları ücretsiz bir şekilde elde edebilmek amacıyla bizi takip etmeyi de sakın unutmayın.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.