Altın alacaklar için uyarı yapıldı

Altının gramının fiyatı, haftaya değer kazancı ile başlamasının hemen sonrasında 254,6 Türk Lirası seviyesinde dengelenmiş oldu.

Altın alacaklar için uyarı yapıldı


Altının gramının fiyatı, haftaya değer kazancı ile başlamasının hemen sonrasında 254,6 Türk Lirası seviyesinde dengelenmiş oldu.

Cuma gününde 258,6 Türk Lirasıyla  birlikte 9 ayın zirvesini görmeyi başaran gram altın günü daha önceki kapanışa bakıldığında %0,32 oranındaki bir prim ile 254 Türk Lirası tutarında bitirdi. Gram altın bu zamana kadar yükselişle başlamasının hemen sonrasında saatler 09:40 itibari ile daha önceki kapanışına bakıldığında %0,24 oranındaki bir artış ile 254,6 Türk Lirası  seviyesi içerisinde dengelenmiş oldu. Kapalıçarşı içerisinde çeyrek altının fiyatı 415 Türk Lirası tutarında, Cumhuriyet altını da 1.698 Türk Lirası tutarında satılmakta.

Asya piyasalar içerisinde negatif bir seyir izlemekte olan altının ons fiyatı da şu dakikalar içerisinde daha önceki kapanışa bakıldığında %0,17 oranındaki bir azalış ile 1.339,00 dolar tutarından işlem görmekte. Analistler ise, altının gramıyla ilgili satış fiyatının dolar kuruyla beraber ons altından bulmuş olduğu destek sayesinde yükseliş eğilimiyle hareket etmekte olduğunu ifade edip, teknik bir yönden gram altın içerisinde 250 Türk Lirası tutarının destek, 258 Türk Lirası tutarınınsa direnç konumunda yer aldığını ifade etti.

Bugün yurt içerisinde gerçekleşen konut satışları, yurt dışında da Amerika Birleşik Devletleri'nin New York Fed imalat endeksi ilk sırada olmak üzre açıklaması yapılacak verilerin takip edilecek olduğunu belirten  analistler, Suriye ile birlikte Doğu Akdeniz'e yönelik çıkan haberlerin de gündemin odak noktasında yer aldığını ifade etti.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.