Dreadnought üzerinde yer alan DLC kısa zaman için bedava oldu

2017 senesi içerisinde paylaşılan ve fazlasıyla kısa zaman içerisinde çok büyük bir oyuncu kitlesine ulaşmış olan uçuş simülatörlerinden Dreadnought'ta kendinizi çok daha fazla içine sürüklemiş  bir savaş ortamının içinde bulmaktasınız

Dreadnought üzerinde yer alan DLC kısa zaman için bedava oldu


2017 senesi içerisinde paylaşılan ve fazlasıyla kısa zaman içerisinde çok büyük bir oyuncu kitlesine ulaşmış olan uçuş simülatörlerinden Dreadnought'ta kendinizi çok daha fazla içine sürüklemiş  bir savaş ortamının içinde bulmaktasınız. Bu söz konusu savaşın uzay içerisinde gerçekleşmesi de oyun deneyimini çok daha üst düzeye taşımakta. Bu yazı içerisinde sizlere Dreadnought isimli yapımın sınırlı bir sayıda dağıtımı gerçekleştirilen özel ilave içerik paketini nasıl edinebilecek olduğunuzu anlatmış olacağız.


İlk önce Alienware Arena isimli DLC'nin dağıtılmakta olduğu internet sayfasına gidin. Alienware Arena üzerinde bir hesabınız var ise giriş gerçekleştiri, eğer yoksa sağ üst kısımdan kendinize yeni bir  tane hesap açın. Hesabınızı etkinleştirerek giriş gerçekleştirdikten sonra ilk giveway kısmında oyunun DLC'sine girin.


Açıkmış olan sayfa üzerinde karşınıza çıkan Steam'in ürün anahtarını hızlıca kopyalayın. Steam üzerinde önce tamamen ücretsiz bir durumda bulunan Dreadnought isimli yapımın sayfasına giderek buradan da oyunu kütüphanenize ilave edin.
Sonrasında ise Steam üzerinde  Kütüphane isimli sekmeye bir geçiş gerçekleştirin. Sol alt kısımda yer alan ''Oyun Ekle'' ismine sahip butona tıklayın ve de kopyalamış bulunduğunuz ürünün anahtarını buraya giriş yapın.

59 Türk Lirası değerine sahip DLC ilave içerik paketini edinebilmek amacıyla yapmanız gerekli olan her şey sadece bu kadar. Son adımı da yaptıktan sonra boyutu yaklaşık olarak 23 GB'lik bir durumda bulunan Dreadnought'ı  hemen indirebilir ve aksiyonun keyfine sizde varmaya başlayabilirsiniz

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.