Microsoft şirketinden büyük bir savaş hazırlığı

Microsoft şirketi, özellikle de son dönemlerde hızlandırmış olduğu Xbox Game Pass projesi sayesinde ve  de ''Oyuncuların Netflix'i olacağız'' şeklindeki açıklaması sayesinde işi  tam olarak ne kadar ciddiye almış olduğunu göstermekteydi.

Microsoft şirketinden büyük bir savaş hazırlığı


Microsoft şirketi, özellikle de son dönemlerde hızlandırmış olduğu Xbox Game Pass projesi sayesinde ve  de ''Oyuncuların Netflix'i olacağız'' şeklindeki açıklaması sayesinde işi  tam olarak ne kadar ciddiye almış olduğunu göstermekteydi. Görünene bakılır ise yeni dönem içerisinde Microsoft şirketi, oyun ve  de konsollar hususunda isminden sık bir şekilde söz ettiriyor olacak.

Eğer isterseniz yeni oyun stüdyosunun haberi ile konuya bir giriş gerçekleştirelim. Yalnızca Xbox markasına özel olarak oyun üretimi yapacak olan yeni oyun stüdyosuyla alakalı duyuru gerçekleştiren Microsoft şirketi; Xbox Game Studios isimli, Xbox konsolu ile birlikte PC ve de mobil haricinde herhangi bir platformda göremeyecek olduğumuz oyunların yer alacağı yeni bir stüdyoyu basına resmi bir şekilde tanıttı. Age of Empires ile birlikte Gears of War, Forza, Halo ve de Minecraft benzerindeki serilerin çıkacak olduğu stüdyonun ismen duyurulmuş olması da fazlasıyla önemli bir durumda. Ayrıca Sony şirketinin SCE ile birlikte SCA markasıyla yayınlamış olduğu oyunlara karşı Microsoft şirketi, genel olarak dış stüdyolarla çalışma yapıyordu.

Microsoft şirketinin bu yeni stüdyosundan çıkartacak olduğu ilk oyun ise Operencia: The Stolen Sun olarak karşımıza gelecek. Üstelik adı geçen bu oyun piyasaya çıkmış olduğu ilk gün itibariyle Xbox Game Pass skalasına ilave edilmiş olacak. Microsoft şirketinin arka arkaya almış olduğu doğru kararlar, oyuncuları yakın bir gelecek içerisinde fazlasıyla mutlu edecek gibi gözükmekte. Nitekim bu güne kadarki zaman içerisinde Game Pass'a benzeyen bir sisteme yanaşmamış olan Sony şirketi, çok yakın bir  gelecek içerisinde bu furyaya katılmak mecburiyetinde kalmış olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.