Hamile eşini 97 bıçak darbesiyle öldüren cani koca hakim karşısında!

Balıkesir'de meydana gelen kadın cinayetinde hamile eşini 97 kez bıçaklayarak öldüren Kadir Meşe Alpyörük hakim karşısına çıktı. Alpyörük, "Ekmek bıçağı ile önce cinsel organına sapladım. Daha sonra da çeşitli yerlerine bıçak darbeleri vurdum. Evden çıkıp bir süre sonra geldim, hırıltılar çıkarıyordu. Yeniden bıçaklamaya başladım." ifadeleriyle kan donduran olayı anlattı. Mahkeme Alpyörük'ü, akli dengesinin kontrolü için hastaneye sevk etti.

Hamile eşini 97 bıçak darbesiyle öldüren cani koca hakim karşısında!

Balıkesir'in Bandırma ilçesi, 15 Şubat 2022 günü meydana gelen kadın cinayetinin ilk duruşması yapıldı. 3 aylık hamile eşini 97 bıçak darbesiyle öldüren zanlı hakim karşısında olay anını anlattı. 
Kan donduran ifadeler kullanan zanlı Kadir Meşe Alpyörük, mahkemede verdiği ifadede, kayınvalidesinin, eşini sosyal medyada, 50 bin liraya pazarladığı; eşinin içki ve uyuşturucu madde kullandığı eşinin, kendisinden değil, başka birinden hamile olabileceğini söyledi.
Olay anını anlayan Alpyörük, "Eşimle eve girdik. Yatak odasına geçtik. Bu sırada eşim yarı çıplaktı. Babamın evinden getirdiğim ekmek bıçağı ile önce cinsel organına sapladım. Daha sonra da çeşitli yerlerine bıçak darbeleri vurdum. Evdeki odadan ve daireden çıktım. Daha sonra belki ölmemiştir, ambulansla hastaneye götürürüm düşüncesiyle tekrar eve geldim. Ancak, daire kapısının üstünde anahtarım kaldığı için içeri giremeyince bahçeden, eve girdim. Eşim ölmemişti ve yatakta hırıltılar çıkarıyordu. Yeniden bıçaklamaya başladım. Daha sonra balıkhanenin karşısındaki polis karakoluna giderek teslim oldum." şeklinde konuştu. 
Mahkeme sonunda Sanık avukatı, Kadir Meşe Alpyörük'ün, akli dengesinin yerinde olup olmadığının adli tıp raporuyla belirlenmesini talep etti ve mahkeme duruşmayı Alpyörük'ün akli dengesinin tespit edilmesi için hastaneye sevk edilmesini duruşmayı da  2 Haziran 2023 Cuma günü, saat 09.50'ye ertelediğini açıkladı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.