Haberi Süleyman Soylu verdi, kırmızı kategoride aranana terörist etkisiz hale getirildi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yapılan açıklamada kırmızı kategoride aranmakta olan terörist jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda etkisiz hale getirildi.

Haberi Süleyman Soylu verdi, kırmızı kategoride aranana terörist etkisiz hale getirildi!

Gerçekleştirilen Eren Abluka Bestler Dereler Operasyonu kapsamında kırmızı kotegoride aranmakta olan Leyla Amed kod adında ki Hamiyet Yalçınkaya askerler tarafından gerçekleştirilen opearsyonda etkisiz hale getirildi. 

Yapılan başarılı operasyon sonrasında sosyal medya hesapları üzerinden açıklamada bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "Durmak yok! Eren Abluka Bestler Dereler Operasyonu'nda Türkiye’deki en üst düzey terörist olan; Sözde Botan Saha Sorumlusu Kırmızı Kategorideki Leyla Amed kod adlı Hamiyet Yalçınkaya SARI TORBADA Kahraman Jandarma'mıza tebrikler." ifadelerini kullandı. 

Yapılan operasyonlar sonrasında bilgi veren İçişleri Bakanlığı Şırnak'ın Bestler - Dereler mevkisinde Şırnak İl Jandarma Komutanlığı koordinesiyle gerçekleştirilen Çakırsöğüt Jandarma Tugay Komutanlığı ve Şırnak İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler tarafından 7 Mart tarihinde başlatılan ve halen daha aralıksız olarak sürdürülmekte olan operasyonlardan birinde etkisiz hale getirilen teröristin kırmızı kategoride aranmakta olan "Leyla Amed" kod adında ki Hamiyet Yalçınkaya olduğu aktarıldı. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.