Eski kız arkadaşını öldürdükten sonra kaçmak istediği takside intihar etti!

Ankara'da yaşanan olayda eski kız arkadaşıyla görüşmek için şahıs yanında bulundurduğu silahla kız arkadaşını başından vurup öldürerek bölgeden uzaklaştı, kısa süre sonra şahsın bindiği taksinin polis ekipleri tarafından tespit edilmesi sonrasında yakalanacağını anlayan şahıs aynı silahla intihar etti.

Eski kız arkadaşını öldürdükten sonra kaçmak istediği takside intihar etti!

Ankara Altındağ'da gece saat 03:00 sularında yaşanan olayda eski kız arkadaşıyla konuşmak için evine giden Yiğit Bozkurt daire önüne gelmesi sonrasında zile bastı. 

Eski kız arkadaşı Gaye G. ile konuşmak istediğini belirten şahıs daha sonra Gaye G.'nin kapıyı açmasıyla birlikte yanında bulundurduğu tabancayı çıkararak eski kız arkadaşanın başına doğru ateş açtı.

Başına isabet eden kurşun sonrasında Gaye G. kanlar içerisinde yere yığılırken, saldırgan Yiğit Bozkurt ise hızla bölgeden uzakaştı. Gece saatlerinde çıkan silah sesi sonrasında çevrede ki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yapılan ihbar sonrasında kısa süre içerisinde bölgeye ulaşan sağlık ekipleri tarafından yapılan kontroller sonucunda eski erkek arkadaşı tarafından başından silahla vurulan Gaye G.'nin hayatını kaybettiği belirlendi. 

Polis ekiplerinin bölgeye gelmesiyle birlikte yapılan inceleme sonrasında eski kız arkadaşını öldürerek hızla bölgeden uzaklaşan Yiğit Bozkurt'un yakalanması için çalışma başlatıldı. Kısa süre içerisinde Bozkurt'un taksiyle birlikte seyir halinde olduğunun tespit edilmesi sonrasında polis ekipleri şahsı yakalamak için çalışma başlattı. 

Bindiği taksinin tespit edilmesiyle birlikte yakalanacağını anlayan Yiğit Bozkurt cinayet silahıyla birlikte intihar etti. Polis ekipleri tarafından yapılan detaylı inceleme sonrasında olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.