Neden kapandığını duyanlar hayret etti

Bursa ilinde yer alan tarihi çarşı içerisinde yaklaşık  olarak 50 seneden beri hizmet vermeye devam eden umumi tuvalet, zarar ettiği gerekçe gösterilerek kapatıldı.

Neden kapandığını duyanlar hayret etti


Bursa ilinde yer alan tarihi çarşı içerisinde yaklaşık  olarak 50 seneden beri hizmet vermeye devam eden umumi tuvalet, zarar ettiği gerekçe gösterilerek kapatıldı. Tuvaletin kapı kısmında ''WC zarar ettiğinden dolayı kapalıdır'' şeklindeki yazıyı görmüş olan vatandaşlar çok büyük bir şaşkınlık yaşamış oldu.

Bursa ilinin Tarihi Kayhan çarşısı içerisinde yer alan Tarihi Kayhan Camii derneğine tarafından işletilen tuvalet zarar ettiğinden dolayı dernek yönetiminin tarafından kapatılma kararı aldı. Yaklaşık olarak 50 seneden beri tarihi çarşı içerisinde esnaf ile birlikte vatandaşlara hizmet vermeye devam eden umumi tuvaletin kapısına kilit vurma konusunda karar almış olan yönetim sonrasında ise; ''WC zarar ettiğinden dolayı kapatılmıştır'' şeklinde bir yazı astı. Tuvaletin zarar ettiğinden dolayı kapanmış olduğunu görmüş olan vatandaşlar  ise şaşkınlığını  hiç bir şekilde gizleyemedi.

İlk kez iflas etmiş bir tuvalet görmekte olduğunu ifade eden vatandaşlardan biriyse; ''Para toplanmamakta, esnafın bir kısmı da para vermemekte. Burda çalışmakta olan arkadaşın maaşı bile çıkmayınca mecburi olarak dernek yönetimi kapatma kararı aldı. Esnaf  şu anda tuvalet ihtiyacını karşılayamamakta. Vallahi  oturup güler misin yoksa ağlar mısın? Şimdi de resmen o duruma düşmüş olduk. Tuvalet dahi iflas edip kapandı'' ifadelerine yer verdi.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.