Taksim Meydanı üzerinde Tanzim satışlarına başlanmış oldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin tarafından sebze ve meyve fiyatlarını düşürebilmek maksadıyla Taksim Meydanı üzerinde tanzim satış noktası kurulmuş oldu.

Taksim Meydanı üzerinde Tanzim satışlarına başlanmış oldu


İstanbul Büyükşehir Belediyesinin tarafından sebze ve meyve fiyatlarını düşürebilmek maksadıyla Taksim Meydanı üzerinde tanzim satış noktası kurulmuş oldu.

Gezi Parkı'nın Taksim Meydanı kısmında oluşturulmuş olan tanzim satış noktasına, sabah erken saatlerde belediyenin mobil araçları ile getirilmiş olan ürünler, görevli ekip tarafından tezgaha çok büyük bir titizlik ile dizildi.

Vatandaşlarda tanzim satış noktası içerisinde çok uzun kuyruklar oluşturmuş oldu. Kuyruğa girmiş olan vatandaşlar ise saatler 10:00'u gösterirken sıra ile alışveriş gerçekleştirdi. Vatandaşlar arasında yer alan Muammer Köse, bu  bahsi geçen uygulamadan çok memnun olduklarını ifade ederek; 'Büyük bir bolluk, ne kadar büyük güzellik. Millet bol bir miktarda yiyecek. Her yere de kurulmaya başlanacak bunlardan. Fiyatlardan çok fazla memnunum. Bedava gibi. Aynı yazın satıldığı fiyatlardaki gibi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte TBMM Başkanı görevindeki Binalı Yıldırım'a da Allah çok uzun ömürler versin.' ifadelerini kullandı.

Sevim Yütük'te bu uygulamayı yaşama geçirmiş olanlara teşekkür edip; 'Fazlasıyla memnunum. Bu sistemi getiren kişilerden de Allah razı olsun. Normal olarak 25 lira tutarındaki bir parayla ben bu kadar çok şeyi kesinlikle alamazdım. Her şeyden alabildim. Bunları gidip pazardan veyahut marketten alsaydım 70 ila 80 lira tutarında bir para tutardı. Bundan böyle burayı tercih edeceğim. Reisimizden de fazlasıyla memnunuz.' şeklindeki ifadelerine yer verdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.