UBER konusunda çok çarpıcı bir açıklama

İstanbul Taksiciler Esnaf Odasının Başkanı  görevindeki Eyüp Aksu, Uber şirketinin son hamlelerinden sonra bir açıklama gerçekleştirdi.

UBER konusunda çok çarpıcı bir açıklama


İstanbul Taksiciler Esnaf Odasının Başkanı  görevindeki Eyüp Aksu, Uber şirketinin son hamlelerinden sonra bir açıklama gerçekleştirdi.


İstanbul Taksiciler Esnaf Odasının Başkanı görevinde bulunan Eyüp Aksu, Uber'e yönelik olarak şu açıklamayı gerçekleştirdi;

''Dünya üzerindeki pek çok ülkede, emeği ve plaka amacıyla devletin belirlemiş olduğu sermayeyi ödemekte olanları hiçe sayıp korsan taşımacılık yapmış olduğu gerekçesiyle yasaklanan Uber şirketinin Türkiye içerisinde XL araçlar ile yapmış oldukları hukuksuz taşımacılık konusunda geri adım atma konusunda kararı almış olduğunu duyuyor ve takip etmekteyiz. Açıkça söylemek gerekirse gelinmiş olan nokta, bizim fazlasıyla önceden uyarmış olduğumuz üzere Ülkemiz içerisinde korsan taşımacılık firmasının beklenen sonunun  bir başlangıcıdır.

Devamlı olarak dile getirdik, küresel korsanların yapmış olduğu, kamu arazisi üzerine gecekondu yapmaktan tamamen farksızdır. Nitekim alakalı bakanlıklarımızın çıkartmış  olduğu kanunlar sonrasında  sonucunu hep beraber görmüş olduk ve görüyoruz. Diğer taraftan bilmiş olduğunuz gibi yaklaşık (6) senedir taksicilik mesleğinin  üstüne  bir karabulut gibi çökmüş olan, yasaları hiçe saymakta olan küresel taksi korsanlığına karşı büyük bir kararlılıkla hukuki  mücadelemizi devam ettiriyoruz.

Her şeyden daha önce bugün burada belirtmemiz gerekiyor ki  taksiciler olarak yüce Türk adaletine güvenmekte ve bizlerde günümüz şartlarına uyup her türden teknolojiye açık olarak kendimizi yenilemekte, çalışmalarımızı  ise bu doğrultuda devam ettiriyoruz.''

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.