2 Tane köy ele geçirilmiş bir durumda

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye'nin Milli Ordusu ile  birlikte Suriye'nin kuzey bölgesinde YPG ile birlikte PKK ve de DEAŞ terör örgütlerini yok edebilmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı 2. günü içerisinde sürüyor.

2 Tane köy ele geçirilmiş bir durumda


Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye'nin Milli Ordusu ile  birlikte Suriye'nin kuzey bölgesinde YPG ile birlikte PKK ve de DEAŞ terör örgütlerini yok edebilmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı 2. günü içerisinde sürüyor. Söz konusu bu harekatın dahilinde Resulayn ile birlikte etrafında yer alan terör mevzilerinin tamamı, gece çok geç saatlere gelene kadar yoğun bir şekilde ateş altına alınmış oldu. Bölge üzerinde intikal halen sürerken Resulayn içerisinde 2 tane köyün ele geçirildiği açıklaması yapıldı.

Günün ağarmasıyla birlikte de Resulayn'da yer alan terör hedefleri belirli aralıklar ile obüs atışları gerçekleştirilerek vurulmaktayken, bölge üzerinden dumanların yükselmekte olduğu da gözlendi. Bu esnada, kent içerisinde yer alan çatışma sesleri Ceylanpınar ilçesinden de net bir şekilde duyulmakta..

Ayrıca Hatay ilinden geçtiğimiz akşam saatlerine doğru yola çıkmış olan 12 araçtan oluşan askeri konvoy İslahiye ilçesine ulaşmış bir durumda. Komando birliklerinin yanı sıra zırhlı arabaların yer almakta olduğu söz konusu bu konvoy Şanlıurfa iline doğru ilerlemeye başladı. Geniş güvenlik önlemleriyle birlikte hareket etmeyi sürdüren konvoy üzerinde yer alan birliklerin Barış Pınarı Harekatı'nın dahilinde sınır hattının yanı sıra Suriye içerisinde de görevlendirilecek oldukları bilgisine ulaşıldı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.