İstanbul yeniden sallanmaya başladı

Marmara Denizi'nde yer alan Yalova ilinin açık bölgesinde 4.0 büyüklüğüne sahip bir şekilde gerçekleşen deprem kısa zamanlı endişe yaratmış bir durumda.

İstanbul yeniden sallanmaya başladı


Marmara Bölgesi'nde yer alan Yalova ilinin açık bölgesinde 4.0 büyüklüğüne sahip bir şekilde gerçekleşen deprem kısa zamanlı endişe yaratmış bir durumda. Söz konusu bu deprem Yalova ilinin yanında  İstanbul ili de ilk sırada yer almak olmak üzere çevrede yer alan öteki il ve ilçelerden de hissedilmiş oldu. Bu söz konusu depremin hemen sonrasında ise tekrar merkez üssünün Marmara Bölgesinde yer alan Yalova ilinin açıkları olduğu açıklanan saatler 20:04'ü gösterirken 3.0 büyüklüğünde ve 20:09'u gösterirken 3.2 büyüklüğünde iki tane deprem daha meydana geldi.

AFAD'dan elde edilmiş olan bilgilere bakılırsa bugün saatler 19:52'yi gösterirken merkez üssünün Marmara Denizi  üzerinde yer alan Yalova ili açıkları olduğu açıklanan 4.0 büyüklüğüne sahip bir deprem meydana geldi. Zeminden yaklaşık olarak 10.66 kilometrelik derin kısımda gerçekleşen bu deprem; Yalova iliyle birlikte Kocaeli ili ve  İstanbul ilinden hissedilmiş oldu. Söz konusu bu deprem ilk olarak Yalova ilinde kısa zamanlı bir endişe yaratmış oldu.

Marmara Denizi üzerinde çok kısa bir zaman içinde üç tane deprem gerçekleşti. Yalova ilinin yakın bölgesinde saatler 19:52'yi gösterirken meydana gelen bu deprem, İstanbul ilinde de hissedilmiş oldu. AFAD bu depremle ilgili olarak 4.0 büyüklüğünde duyurusu yaparken, Kandilli Rasathanesi ise söz konusu bu depremin 4.1 büyüklüğünde olduğunu açıkladı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.