4 Kişi sokak kedisinden dolayı hastanelik oldu

Ordu ilinde yer alan Ünye ilçesi içerisinde bir sitede beklediği bilgisine ulaşılan sokak kedisi bölgede adeta bir terör estirmekte

4 Kişi sokak kedisinden dolayı hastanelik oldu


Ordu ilinde yer alan Ünye ilçesi içerisinde bir sitede beklediği bilgisine ulaşılan sokak kedisi bölgede adeta bir terör estirmekte. Geçmiş olduğumuz bir ay içerisinde dört kişiyi hastanelik ettiği açıklanan bu kediye çevrede oturan vatandaşlar da ''Psikopat Kedi'' isimli bir lakap takmış durumda.


Ünye ilçesinde yer alan Atatürk Mahallesi üzerindeki Zambak Sokağı'ndaki 3 bloktan oluşan bir site üzerinde yaşamını sürdüren sokak kedisi, yavrularının dünyaya gelmesinin hemen sonrasında kendisini sevmeye çalışmakta olan vatandaşlara saldırmaya başlamış bir durumda. Söz konusu bu sitede hem maskot hem ise adeta bir nöbetçi haline gelmiş olan sokak kedisi bazı zamanlarda tanımamakta olduğu insanlara bazı  zamanlarda da yavruları ile birlikte onu sevmek amacıyla gelmiş olan vatandaşlara saldırıda bulunuyor.

Site içerisinde adeta bir sembol haline gelip vatandaşlarında beslemeye devam ettiği bu kedinin yanından geçmek zorunda kalan vatandaşlar ise büyük bir tedirginlik ile geçiyor. En son aynı site içerisinde dört kişiye saldırıp onları hastanelik etmiş olan ve sitede yaşamını sürdüren vatandaşlar tarafından ''psikopat kedi'' şeklinde bir lakap takılan hayvan gündüz saatinde yavruları için, gece saatlerinde de site ile ilgili bekçilik yapmaya devam ediyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.