Telefonla gelen haberden sonra kavga bitti

İstanbul ilinde yer alan Esenyurt ilçesinde 2 tane Suriyeli ailenin arasında kız kaçırma iddialarından dolayı kavga meydana geldi.

Telefonla gelen haberden sonra kavga bitti


İstanbul ilinde yer alan Esenyurt ilçesinde 2 tane Suriyeli ailenin arasında kız kaçırma iddialarından dolayı kavga meydana geldi. Genç bir suriyeli kızın ailesi, kızlarını kaçırmış olduklarını ileri sürdüğü başka aileye ait  olan spotçu dükkanına saldırıda bulunup eşyaları parçalamaya başladı. Kavga devam ettiği esnada kaçırılmadığı ortaya çıkmış olan genç kızın ailesi, öteki aileden özür diledikten sonra söz konusu zararı karşılayacak oldukları sözünü verdikten sonra da kavga tatlıya bağlanmış oldu. Kavganın yaşandığı an da güvenlik kameralarına net bir şekilde yansımış oldu.

Salı gününde saatler 20:30 civarında Esenyurt ilçesinde yer alan Fatih mahallesi üzerinde gerçekleşen bu olay esnasında; iddialara bakılırsa Suriye asıllı bir aile, ev içerisinde görmemiş oldukları kızlarının kaçırılmış durumda bulunduğunu düşünüp, sorumlu tutmuş oldukları aynı mahalle üzerinde spotçu dükkanı işlettiği bilgisine ulaşılan başka bir Suriyeli aileye saldırıda bulundu. İki ailenin arasında meydana gelen kavga aniden büyüdü ve olayın gerçekleştiği yere emniyet güçleri çağırılmış oldu. Kızlarının kaçırılmış olduğu konusunda düşünceye kapılan aile ise, spotçu dükkanında yer alan bütün eşyaları da paramparça etmiş oldu.

Kavga devam ettiği esnada genç kızın kaçırılmamış olduğu haberi ulaştı. Bunun sonrasında ise saldırıda bulunan aile öteki aileden özür dileyip, vermiş oldukları zararı karşılayacakları konusunda bir söz verince kavga tatlıya bağlanmış oldu. Kavgadan dolayı olayın gerçekleştiği yere çok fazla sayıda polis ekibi de yönlendirildi. Polis memurları ise, söz konusu bu 2 ailenin aralarında uzlaşmış olduklarını gördükten sonra olayın gerçekleştiği yerden ayrıldı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.