40 Tane ile  kar yağışı konusunda uyarı

Yağışların mevsimin normal seyrinin altında olmasından dolayı kuraklık konusundaki tehlikenin etkisini hissettirmeye başlamış olduğu zamanlarda Meteoroloji'den çok fazla sevindirmekte olan haber gelmiş durumda

40 Tane ile  kar yağışı konusunda uyarı


Yağışların mevsimin normal seyrinin altında olmasından dolayı kuraklık konusundaki tehlikenin etkisini hissettirmeye başlamış olduğu zamanlarda Meteoroloji'den çok fazla sevindirmekte olan haber gelmiş durumda. Kuruma ait olan resmi internet sitesi üzerinde Perşembe gününe yönelik olarak paylaşılan hava durumu tahmin raporlarına bakılırsa; 25 tane il içerisinde kar yağışı, 15 tane il içerisinde de karla karışık  bir şekilde yağmur beklentisi var.

Meteorolojinin Genel Müdürlüğü, Perşembe gününe yönelik hava durumu tahmin raporunu resmi internet sitesinin üstünden resmi bir şekilde yayınladı. Paylaşılmış olan söz konusu bu rapora bakılırsa; Doğu Anadolu Bölgesi'nin yanı sıra İç Anadolu Bölgesi ile birlikte Ege Bölgesi'nin içte kalan kesimlerine kar yağışı konusunda uyarı yapılmaktayken, yurdun öteki kesimleri için de karla karışık yağmurla beraber sağanak yağışın etkili durumda bulunması beklenmekte.

Meteoroloji'nin yayınlamış olduğu rapor içerisinde; kar yağışı konusunda uyarı yapılmış olan iller de şöyle sıralanmış durumda; Kars ilinin yanı sıra Ardahan ili ile birlikte Ağrı ili, Iğdır ili, Hakkari ili, Van ili, Muş ili, Bitlis ili, Bingöl ili, Erzurum ili, Tunceli ili, Elazığ ili, Sivas ili,, Erzincan ili, Yozgat ili,, Malatya ili, Çankırı ili, Kastamonu ili, Ankara ili, Kırıkkale ili, Eskişehir ili, Afyonkarahisar ili, Kütahya ili, Bilecik ili ve de Karabük ili.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.