5.6 şiddetindeki Malatya depreminde 1 kişi hayatını kaybetti! 69 yaralı var!

Meydana gelen Malatya depreminde yıkımın oluştuğu bilgisi paylaşılmıştı. AFAD'ın yaptığı son açıklamaya göre 5.6 şiddetindeki depremde 1 vatandaşımız hayatını kaybederken 69 depremzede ise yaralı olarak kurtarıldığı açıklanırken, hasarlı binalara girişlerin tehlikeli ve yasak olduğu uyarıları yapıldı.

5.6 şiddetindeki Malatya depreminde 1 kişi hayatını kaybetti! 69 yaralı var!

Asrın afeti ile mücadele devam ederken bölgede şiddetli artçı depremler meydana geliyor. Malatya Yeşilyurt İlçesi'nde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem kentte paniğe neden oldu. AFAD tarafından açıklanan verilere göre şehirde 29 binanın yıkıldığı 1 vatandaşımızın hayatını kaybettiği, 69 kişinin yaralı olarak kurtarıldığı bilgisi paylaşıldı. 
Öte yandan AFAD hasarlı binalara girişlerin yasak olduğu konusunda bölge halkına uyarılarda bulundu. Arama kurtarma ekiplerinin görevi başında olduğu vakit kaybetmeden enkazlara müdahale ettiği bilgisi paylaşıldı.
Meydana gelen deprem yerin 6.9 km derinliğinde olurken,çevre illerde de hissedildi.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.