Malatya'da 5.6 şiddetinde deprem! Bir baba ve kızı enkaz altından çıkarıldı!

Yaşanılan büyük afet sonrasında bölgede artçı sarsıntılar devam ediyor. En son Malatya'nın Yeşilyurt İlçesi'nde meydana gelen 5.6 şiddetindeki depremde hasarlı bir binanın çökmesi sonucu eşyalarını almaya çalışan baba ve kız göçük altında kaldı. Talihsiz aile enkaz altından yaralı olarak kurtarıldı. meydana gelen depremde Malatya'da başka binalarda da yıkım oluştuğu arama kurtarma ekiplerinin görevleri başında olduğu bilgisi paylaşıldı.

Malatya'da 5.6 şiddetinde deprem! Bir baba ve kızı enkaz altından çıkarıldı!

Meydana gelen büyük depremlerin ardından bölge artçı sarsıntılarla beşik gibi sallanmaya devam ediyor. Malatya'nın Yeşilyurt İlçe'sinde meydana gelen 5.6 şiddetindeki deprem bölgede yıkıma neden oldu.
Hasarlı binalarından eşyalarını almak isteyen baba ve kızı  binanın çökmesi sonucu enkaz altında kaldı. Ekipler enkaz altındaki aileyi yaralı olarak kurtarırken Malatya'da toplamda 12 binanın yıkıldığı bilgisi paylaşıldı.Arama kurtarma faliyetlerinin hız kesmeden devam ettiğini belirten AFAD, hasarlı binalara girişin yasak olduğunu vurguladı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.