Adalar'da yer alan faytoncuların İBB'de işe alınacağı açıklandı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin  Meclisi Adalar'da yer alan tescilli  bir durumdaki fayton plakalarının İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından satın alınması konusunda bir onay verdi.

Adalar'da yer alan faytoncuların İBB'de işe alınacağı açıklandı


İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin  Meclisi Adalar'da yer alan tescilli  bir durumdaki fayton plakalarının İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından satın alınması konusunda bir onay verdi. Söz konusu bu kararın faytoncular tarafından bakıldığı zaman çok iç açıcı olmadığını ifade eden Faytoncular Odası'nın Başkanı görevinde bulunan Hıdır Ünal; ''Her  bir plaka sahibinin ailesi içerisinden birini veyahut kendisini işe alış olacaklar. Ana kara üzerinde özellikle İSPARK'ta işe alınacak olduklarını belirttiler'' ifadelerine yer verdi.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Meclisi Adalar'da yer alan tescilli fayton plakalarının İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin tarafından satın alınması konusunda onay verdi. Adalarda yer alan ulaşım hizmetlerinin UKOME tarafından belirlenebilecek sayıda elektrikli arabayla yapılması konusunda bir karar verildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi faytonculara da, Adalar kenti içerisinde yer alan 277 tane tescilli bir durumdaki fayton plakasının her bir tanesine 300.000 Türk Lirası tutarında, at başına da tam tamına 4.000 Türk Lirası tutarında bir ödeme yaparak faytonları satın alma konusunda işlem gerçekleştirmiş olacak. Söz konusu bu atlar ise, Tarım ile Orman Bakanlığı'nın doğal yaşam alanları içerisine bırakılmış olacak. Meclis içerisinde çıkmış olan karara bakılırsa, faytoncu aileleri içerisinden birer kişi de İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde işe alınmış olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.