Ankara'da korkutan deprem

Ankara ilinde yer alan Kalecik ilçesi içerisinde saatler 22:53'ü gösterirken 4.5 büyüklüğüne sahip bir deprem gerçekleşti

Ankara'da korkutan deprem


Ankara ilinde yer alan Kalecik ilçesi içerisinde saatler 22:53'ü gösterirken 4.5 büyüklüğüne sahip bir deprem gerçekleşti. Yerin ortalama 13 kilometrelik derin bölgesinde gerçekleşmiş olan söz konusu bu deprem çevrede yer alan öteki illerden de hissedilmiş oldu. Depremin hemen sonrasında Valilik tarafından yapılmış olan açıklama üzerinde herhangi bir can yada mal kaybının olmadığı bilgisine yer verilirken gelişmelerle ilgili kamuoyunun da bilgilendirileceği ifade edildi. 

İçişleri Bakanlığının Afet ile Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) üzerinde yer alan verilere bakılırsa; Ankara ilinde yer alan Kalecik ilçesi içerisinde saatler 22:53'ü gösterirken 4.5 büyüklüğüne sahip bir deprem gerçekleşti. Yerin tam olarak 13 kilometrelik derin bölgesinde meydana gelen söz konusu bu deprem, Kırıkkale ilinin yanı sıra Çankırı ili ile birlikte Çorum ili ilk sırada olmak üzre çevre  de yer alan öteki illerden de hissedilmiş oldu. AFAD yapmış olduğu özel bir açıklamada ise Kalecik ilçesi içerisinde gerçekleşmiş olan depremle alakalı herhangi bir olumsuz durumun olmadığını ve gelişmelerin yakından takip edildiğini de açık bir şekilde ifade etti. 4.5 büyüklüğüne sahip olan bu deprem Ankara ilinde yaşamını sürdürenlere de büyük bir korku ve panik yaşatmış oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.