Antalya ilinde fırtına ve hortum konusunda alarm

Antalya iline tekrar fırtına ile birlikte hortum konusunda alarmı mevcut. Kaş ve ile birlikte ilçelerinin yanı sıra Muğla ilinin Bodrum ile birlikte Marmaris ilçeleri içerisinde fırtına yaşamı olumsuz bir şekilde etkiledi.

Antalya ilinde fırtına ve hortum konusunda alarm


Antalya iline tekrar fırtına ile birlikte hortum konusunda alarmı mevcut. Kaş ve ile birlikte ilçelerinin yanı sıra Muğla ilinin Bodrum ile birlikte Marmaris ilçeleri içerisinde fırtına yaşamı olumsuz bir şekilde etkiledi. Fırtınanın etkili  bir durumda olduğu Kaş ilçesiyle Finike ilçesinde ağaçlar devrildi, enerji hatlarının koptuğu açıklandı, seralarda ise hasarlar meydana geldi. Rüzgarın hızının ise saatte 100 kmye ulaşması konusunda bir beklenti var. Kent içerisinde 5 tane ilçede  de bugün okulların tatil olduğu açıklandı.

Antalya'nın Valisi görevinde bulunan Münir Karaloğlu, Antalya ilinin batı ilçelerinden olan Kaş ile birlikte Demre, Finike, Kumluca ve de Kemer'de dün gece itibariyle etkili durumda bulunan şiddetli yağışla birlikte fırtınadan dolayı bazı okulların çatı kısımlarında, çevre duvarlarında yıkılma, seralar içerisinde de zarar meydana gelmiş olduğunu bildirdi.

Bir gün öncesinden tedbirlerin alınmış olduğunu ve 5 ilçe içerisinde okulların tatil edilmiş olduğunu da anımsatan Vali görevinde bulunan Karaloğlu; ''Kaş bölgesi içerisinde okullardan bazılarının çatılarında, okullardan bazılarının ise çevre duvarlarında yıkılmalar meydana geldi. Sera alanları içerisinde de zararlar meydana geldi. Bazı yerlerde ağaç devrilmeleri gerçekleşti. Trafik üzerindeki vatandaşlarımızın zorlanmış olduğu konular oluştu ancak şu anda bir can kaybımız bulunmuyor, mal kayıpları mevcut ve onların tespit edilmesi için çalışıyoruz'' ifadelerine yer verdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.