Antep'ten sonra bir acı haberde Mardin'den geldi! 16 kişi hayatını kaybetti 29 kişi yaralandı!

Gaziantep'te meydana gelen kaza sonrasında bir acı haberde Mardin'den geldi. Mardin'de kaza yapanlara yardım eden vatandaşların ve ekiplerin arasına tır daldı kazada 16 kişi hayatını kaybetti.

Antep'ten sonra bir acı haberde Mardin'den geldi! 16 kişi hayatını kaybetti 29 kişi yaralandı!

Gaziantep'te sabah saatlerinde meydana gelen feci kazada 16 kişi hayatını kaybetmiş pek çok kişi ise yaralanarak hastanede tedavi altına alınmıştı. Antep'ten kazanın yaşanmasından bir gün geçmeden bu kez acı haber Mardin'den geldi. 
Derik İlçesi'nde freni boşalan tırın iki araca çarpması sonucunda meydana gelen kazaya müdahale etmek için gelen ve olayı izleyen vatandaşların arasına kontrolünü kaybeden tır sürücüsü daldı. Kazayla birlikte ortalık adeta savaş alanına döndü olay yerinde ki vatandaşlar çevreye dağıldılar.

Katliam gibi kazada 16 kişi hayatını kaybetti!

Kontrolünü kaybeden tır sürücüsünün hızla kalabalığın arasına dalması sonrasında ilk belirlemelere göre 16 kişi hayatını kaybederken 8'i ağır olmak üzere 29 kişi ise yaralandı. Olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve AFAD ekibi sevk edilirken kazada yaralanan vatandaşlar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Bakan Soylu ''Boğazımın düğümlendiği bir gün oldu''

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ''Maalesef bugün trafik kazaları açısından boğazımızın düğümlendiği gün oldu. Mardin Derik’te aynı yerde üst üste 2 tır kazası yaşandı. Tüm ekiplerimiz seferber. İlk belirlemelere göre 10 can kaybımız var. Yaralılarımız hastanelere taşınıyor. Geçmiş olsun. Allah rahmet eylesin.'' ifadelerine yer verdi. 

Bakan Koca güncel durumu paylaştı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Mardin'de meydana gelen kaza sonrasında güncel durumu paylaştı. Sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada ''İkinci bir trafik kazası haberiyle daha sarsıldık. Mardin’in Derik ilçesi üç yol mevkiinde freni patlayan tırın kalabalığın arasına girmesi sonucu meydana gelen kazada 16 kişi hayatını kaybetti, 8’i ağır olmak üzere 29 kişi yaralandı.
Kazada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyor; yaralılara acil şifalar temenni ediyorum. Yaralıların tedavisi için tüm imkânlar seferber edildi. Dileğimiz, Gaziantep ve Mardin’deki trafik kazaları sebebiyle yeni acı yaşamamak. Milletçe üzgünüz.'' ifadelerine yer verildi. 

Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)
İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.